Dead Rising 4 Noel DLC’si Çıktı!

Dead Rising 4 Noel DLC’si Çıktı!

Dead Rising 4, bugün zombi oyunlarının; Stuffer Tatil Paketi’nin lansmanı ile tatil ruhuna giriyor. Frank West, aşağıdaki afiş fragmanında görebileceğiniz gibi elfler ve kardan adamlar gibi giyinmiş zombilere karşı karşıya.

Bir Santa kıyafeti giyebilir ve “Candy Pain” ve dikenli tel ve Noel ışıkları ile donatılmış bir beyzbol sopası gibi yeni silahlar eklendi. Buna ek olarak, “Santa’s Little Melter” adlı bir araçta dolaşabilirsiniz, bu da temelde bir ren geyiği başı olan ve lazerlere vuran bir motosiklet gibi diyebiliriz. Bunun üzerine, oyunun selfie kamerası artık bir tatil temalı sınır seçeneğine sahip.

Stuffer Holiday Pack, Dead Rising 4’ün 20 $ ‘lık sezonluk pakete dahildir veya 5 $’ lık kendi başına satın alınabilir. 2017’de açılan genişlemelerde Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf ve Frank Rising yer alıyor.

Öte yandan Microsoft, Dead Rising 4’ün öykü modu için yeni zorluk seçeneklerinin 2017 yılının başında kullanıma sunulacağını açıkladı. “Düşmanlar daha fazla hasar veriyor, Frank’in silahları daha çabuk kırılıyor ve yemekler eskisinden daha az sağlığı doldurmaktadır.” dedi.

Yeni zorluk ayarları ile ilgili, daha ayrıntılı bilgi yeni yılda paylaşılacak.