Deadpool karakteriyle “vedalaştı”

Deadpool karakteriyle “vedalaştı”

Deadpool’in ortak yaratıcısı olan sanatçı Rob Liefeld, onunla ilgili projeler üzerinde çalışmaktan çekilmeyi planladığını açıkladı. Liefeld, son 40 yılın en çok satan çizgi romancılarından biridir ve Deadpool ve Cable gibi karakterlerle yakından ilişkilidir. Liefeld son 40 yıl boyunca sadece çizgi romanlar üzerinde değil, aynı zamanda Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu üç filmde çalışmıştır.

İlk olarak Deadpool, “New Mutants” çizgi romanında bir kötü adam olarak tanıtıldı, ancak Deadpool karakterine verilen tepki o kadar büyük oldu ki, o Marvel evreninin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

“Deadpool’dan ayrılıyorum. Bu resmi. Evet, Deadpool’un tanıtımı sırasında ve onun en popüler maceralarının kroniklerinde geçirdiğim 33 yılın ardından, Deadpool’un babasının onunla vedalaşma zamanı geldi”.

Postunun sonunda Liefeld, podcast’ini ekledi ve son 33 yıl boyunca desteklerinden dolayı hayranlarına teşekkür etti. Ayrıca yakın gelecekte Deadpool’dan ayrılma kararını daha ayrıntılı bir şekilde açıklayacağını söz verdi.

Şu anda “Deadpool 3” filmi duyuruldu ve 26 Temmuz 2024 tarihinde prömiyeri planlanmıştır.