Deadpool ve Wolverine: Hugh Jackman, çizgi roman kostümünü daha önce giymemiş olamayacağını inanamıyor: “Bu çok harikaydı”

Deadpool ve Wolverine: Hugh Jackman, çizgi roman kostümünü daha önce giymemiş olamayacağını inanamıyor: “Bu çok harikaydı”

Yaklaşık yirmi beş yıl geçti, çünkü Hugh Jackman 2000 yılındaki ilk X-Men filminde adamantium pençeleri taktı. O Wolverine’i sekiz farklı filmde oynadı, ancak hayranların hayal kırıklığına uğramasıyla hiçbir zaman karakterin çizgi roman kıyafetini giymedi… ta ki şimdiye kadar.

Nihayet Hugh Jackman çizgi roman tarzı kostümü “Deadpool ve Wolverine” filminde giyecek ve Empire’a verdiği röportajda, bundan önce bunu neden hiç yapmadıklarına inanamadığını söyledi. “Bunu ‘Wolverine’de’ neredeyse yapıyorduk,” dedi Jackman. “Ancak burada giydikten sonra ‘Neden önce bunu yapmamışız?’ dedim. Çok doğru görünüyordu, çok doğru hissettiriyordu. Dediğim gibi ‘Bu o.’ Wolverine’de daha önce sinemada görmediğimiz farklı yönler vardı. Benim için heyecan vericiydi.”

Jackman’ın belirttiği gibi, en meraklı hayranlar daha önce çizgi romanlardaki sarı kostümü “Wolverine: Ölümsüz (2013)” filminin alternatif silinmiş sahnesinde görmüştü. Bu sahnede Logan bir kostüm kutusunu açar ama giymez.

“Deadpool ve Wolverine” 26 Temmuz’da sinemalarda olacak ve bu yıl piyasaya sürülen MCU filmleri içinde tek olanı olacak.