Death Stranding 2: On the Beach’in Olayları Kojima Tarafından Kuzey Amerika’da Gelişmediği Onaylandı.

Death Stranding 2: On the Beach’in Olayları Kojima Tarafından Kuzey Amerika’da Gelişmediği Onaylandı.

Son Death Stranding 2: On the Beach fragmanı, oyundaki eylemin, öncülünden farklı olarak, Amerika Birleşik Devletleri’nde (veya Death Stranding’de adlandırıldığı gibi Birleşik Şehirler Amerika) değil, Meksika’da gerçekleştiğini açıkça ortaya koyuyor. Yani devam filmi Amerika Birleşik Devletleri’nde mi geçecek? Gösterilen fragmanda Meksika birkaç kez adı geçti, bu da Sam ve ekibinin hâlâ Kuzey Amerika’da olacakları anlamına mı geliyor?

Aslında öyle değilmiş. Yakın tarihli bir HideoTube bölümünde (yedi yıldan uzun bir süre önce yayınlanmıştı) konuşan oyun direktörü Hideo Kojima, Death Stranding 2: On the Beach’in Kuzey Amerika’da geçmediğini doğruladı. Peki, peki eylem tam olarak nerede gerçekleşiyor? Kojima ayrıntılara girmemekle birlikte, eylemin başka bir kıtada gerçekleştiğini doğruladı.

Bu, başka bir kıta. Bu artık bir Amerikan kıtası değil. Sam, Chiral Network’ü bağlamak için oraya gidiyor. Eğer UCA oraya giderse, bu, başka bir kıta olduğu için bir istila olarak değerlendirilebilir. Bu nedenle altyapıyı bir özel şirket kuracak.

Kojima ayrıca, oyunda son fragmanda gösterilen Fragile – Drawbridge adlı yeni bir sivil örgütün merkezi olan “Magellan” gemisi hakkında bazı ayrıntılar verdi. Kojima’ya göre, gemi “reçineye batıp yer altında hareket edebilir”.

Ve tam olarak nasıl çalışıyor? Kojima yine ayrıntılara girmemekle birlikte, geminin oynanış açısından nasıl bir rol oynayacağı hakkında bilgi verdi.

Chiral Network’e bağlandığınızda, gemi bu bölgelerde serbestçe hareket edebilir. Kendiniz bağladığınızda, gemiyi çağırabilir ve ekibiniz orada olacak.

Death Stranding 2: On the Beach, 2025 yılında PS5 için piyasaya çıkacak.