Death Stranding 2: On the Beach’te Fragile’ın omuzlarında ekstra ellerin ortaya çıkmasını Hideo Kojima açıkladı.

Death Stranding 2: On the Beach’te Fragile’ın omuzlarında ekstra ellerin ortaya çıkmasını Hideo Kojima açıkladı.

PlayStation State of Play’de gösterilen Death Stranding 2: On the Beach oyun fragmanında dikkat çekici bir şekilde Fragile’ın omuzlarında ekstra bir el seti olduğu görüldü.

Death Stranding’de önemli bir rol oynayan ve Fransız aktris Léa Seydoux tarafından canlandırılan karakterin (ekstra eller olmadan) bu animasyonlu elleri farklı jestler ve görevler için kullandığı görünüyor.

Bugün Hideo Kojima, “X” hesabına (daha önce Twitter) dönerek bu ellerin ne olduğunu açıklamak için konuştu.

Bay Kojima, bu “ikinci el” fikrinin pandemi sırasında evde çalışırken aklına geldiğini söyledi. Büyük parmakları yukarı kaldırmak veya çeneye dayanmak istediğini (Gendo Ikari tarzında) ve elleri meşgulken bile bu jestleri yapmak istediğini düşünmüş.

Genel taslağı çizdikten sonra, tasarım, sanat yönetmeni Yoji Shinkawa ile uzaktan fikir alışverişi yaparak tamamlandı.

Görünüşe göre, bu eller çeşitli jestler ve hareketler yapabiliyor ve Léa Seydoux’a da çok hoş geliyor.

This “second hand” can make various gestures and movements in DS2. Seydoux really likes it. I hope to make this thing popular in the world of fashion.

İlk olarak 2022 yılı Aralık ayında duyurulan Death Stranding 2: On the Beach, sadece birkaç gün önce resmi adını aldı. Oyun 2025 yılında PS5 için piyasaya sürülecek.

Bay Kojima ayrıca, Death Stranding 2: On the Beach’in piyasaya çıkmasının ardından “Physint” adıyla çalışma başlatarak, “yeni nesil bir casus aksiyonu” geliştirme konusunda köklerine geri döneceğini duyurdu.