Decadent – Lovecraft tarzında birinci şahıs korku-aksiyon oyunu

Decadent – Lovecraft tarzında birinci şahıs korku-aksiyon oyunu

Fulqrum Yayınevi, Decadent adında yeni bir oyun tanıttı. Bu, Lovecraft unsurlarıyla birinci şahıs korku nişancısı. Ayrıca, senaryoya dayalı olacak. Oyun 2025 yılında PC için piyasaya çıkacak ve aşağıda ilk fragmanını bulabilirsiniz.

Decadent, keşifleri, korkuları ve savaşları heyecan verici bir maceraya birleştirecek. John Lorn’u canlandırıyorsunuz, o uzaklaşmış oğlunu kurtarmaya ve eski bir sırrı açığa çıkarmaya çalışıyor.

Oyuncular, çölün tüyler ürpertici sakinleriyle karşılaşırken egzotik silahlar ve özel eşyaları kullanacaklar. Oyuncular, çürük dağ kabileleri, hibrid su yaratıkları, eski varlıklar ve sürekli değişen korkularla yüzleşecekler.

Oyunda karanlık ormanlar, buzlu tundralar, tehlikeli kayalar, yeraltı gölleri, dev buzullar, eski kurganlar, mağaralar ve daha fazlası gibi çeşitli lokasyonlar bulunacak ve oyuncular keşfedebilecekler. Fragman, bunlardan bazıları hakkında size bir fikir verecektir.

Incantation Games ayrıca oyunun bazı oynanış detaylarını paylaştı. Örneğin, oyuncular, daha önce erişilemeyen alanlara ilerlemelerine izin verecek yeni ekipmanları kilitleyebilecekler. Oyunda aynı zamanda dinamik bir sağduyu sistemi olacak. Bu sistem halüsinasyonlara veya panik ataklara yol açabilir. Ayrıca, oyuncuların çeşitli artefaktlar kullanarak belirli hayati özellikleri değiştirmelerine izin verecek basitleştirilmiş bir ilerleme sistemi olacak.