DeepCool, 2.8 İnçlik LCD Ekranı ile Yeni Sıvı Soğutma Sistemlerini Tanıttı

DeepCool, 2.8 İnçlik LCD Ekranı ile Yeni Sıvı Soğutma Sistemlerini Tanıttı

DeepCool, MYSTIQUE AIO sıvı soğutucu serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Seri, özelleştirilebilir 2.8 inçlik TFT LCD ekranların eklenmesiyle, sıvı soğutma sistemlerinde estetik, kişiselleştirme ve soğutma verimliliği konusunda önemli bir ilerlemeyi temsil ediyor.

MYSTIQUE soğutucular, yüksek talepli işlemciler için optimize edilmiş sıvı soğutma verimliliği sağlayan DeepCool’un beşinci nesil pompa teknolojisini kullanmaktadır. Pompa, maksimum 3400 rpm hızında çalışan 3 fazlı 6 yuvalı 4 kutuplu bir motorla donatılmış olup, sadece 21 dB ses seviyesine sahiptir. Seri ayrıca 0.1 mm yoğun akış kanalları aracılığıyla ısı transferini artıran güncellenmiş bir soğutucu plakaya sahiptir, bu da işlemcinin sıcak noktalarına etkili bir şekilde ve verimli bir şekilde etki etmektedir. Bu tasarım, soğutucunun genel performansını artırmaya yardımcı olarak sıvı akışını verimli bir şekilde sağlar.

MYSTIQUE serisi, yüksek çözünürlüklü 640×480 pikselde 16,7 milyon renk gösterebilen 2.8 inçlik IPS TFT LCD ekranlarla donatılmıştır. Bu, kullanıcıların kişiselleştirilmiş görüntü ve animasyonlarla sistemlerini özelleştirmelerine olanak tanır, PC yapılandırma seçeneklerini genişletir.

DeepCool Mystique soğutucuları, AMD AM5/AM4 ve Intel LGA 1700/1200/115x platformlarını destekler ve 240 veya 360 mm çaplı radyatör seçenekleriyle mevcuttur.