Destiny 2'nin Beyond Light Genişlemesi, Koronavirüs Nedeniyle Kasım Ayına Ertelendi

Destiny 2'nin Beyond Light Genişlemesi, Koronavirüs Nedeniyle Kasım Ayına Ertelendi

Bungie'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuların Beyond Light adı verilen bir sonraki Destiny 2 genişlemesinin, evden çalışmanın getirdiği sınırlamalardan dolayı, hedeflenen lansman tarihinden iki ay sonra 10 Kasım'a kadar ertelendi. 

Beyond Light ise oyun için en önemli genişlemelerden biri olacak. Activision'un katılımı olmadan Destiny 2 için yayınlanan ilk genişleme olacağı için, sadece hikaye açısından değil, aynı zamanda Bungie için de oyun için yeni bir çağ başlayacak. Yeni hikaye dizisi, neredeyse üç yıl önce oyuna gelen yeni versiyonun getirdiği konuları ve soruları cevaplamayı planlıyor ve bu da onu potansiyel olarak serinin tarihindeki en önemli sürümlerden biri haline getiriyor.

Oyun dünyasındaki birçok oyun son aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden dolayı ertelendi. Son yapılan anketlere göre ise her üç geliştiriciden biri, pandemi nedeniyle oyunlarının ertelendiğini, %70'inin de evden çalışmaya geçtiklerini söyledi. Yaklaşık üçte ikisi, koronavirüs kısıtlamalarının başlamasından bu yana işlerin azaldığını, aynı kaldığını veya aslında arttığını iddia etti. Anket aynı zamanda tüm katılımcıların yarısından fazlasının verimliliklerinin düştüğüne inandığına, çalışma saatlerinin arttığını gösteriyor.