Destiny 2 Beta, Silah ve Zırh Modlarını Doğruluyor!

Destiny 2 Beta, Silah ve Zırh Modlarını Doğruluyor!

Bu Modlar Size Değişik Bir Hava Katacak!

PS4 için Destiny 2 betasına , silah ve zırh öğelerinin hem istatistik hem de gölgelendiriciler için modlar geleceğine dair bir doğrulama geldi. İlk oyunda çoğu ganimet, olasılık havuzundan görünmez bir zar atılmasıyla seçilen hazır ambalajlı hediyeler olarak gelmişti. Devam serisinde rastgele sayı üretiminin teçhizatlar için statik silindirler ile azaltıldığını biliyoruz, ancak bunun sıkıcı olmasını engellemek için dişli çarklarınızı çeşitli modlarla özelleştirebilirsiniz.

Envanter menüsüne girin ve bir silahı inceleyin, mod yuvaları ekranın alt yarısında listelenecektir. Görüntünün ilk yuvası mevcut silahı çalıştırmak için daha yüksek istatistiklerle aynı türe sahip başka bir silahı ‘infüze etmenizi’ (yani tüketmenizi) sağlar. Buraya kadar yeni bir şey yok, ancak infüzyonun Işık seviyesi açısından hala başa baş takas oranı verip vermediğini görmek ilginç olacak.

Bu beta, erişimi sıkı bir şekilde kısıtlanmış içeriklere ulaşmanıza yardımcı olacak ama henüz modların geldiğini de görmediğimiz için elemental olmayan hediyelerin ne olduğu teyit edilemiyor ve kendi güç seviyeleri hakkında yorum yapılamıyor. Bu noktada, silahların birden fazla perk-ekleme moduna eklenip eklenemeyeceği de belli değil. Silahlar da statik olabilen ya da olmayabilen, doğal perklerle birlikte gelirler. 

Arta kalan slot daha şık olmak için tasarlanmış: renkleri silmerken veya gölgelendiricileri değiştirirken silahları ve zırhı süslemek için kullanılıyor. Eskiden yalnızca dövüş paketlerinde bulunan ya da mikro işlemler için kullanılan para birimi olan gümüş tozu ile satın alınabilecek ‘süslemeler’ (yani deriler) kullanılarak Egzotik silahların görünüşünü değiştirebiliyordu. Zırhlar Destiny 1’deki gölgelendiricilerle her zaman değiştirilebilirken, silahlar için bu geçersizdi ve daha önce gölgelendiricinin bütünsel olarak uygulanması gerekiyordu, yani sadece mor bacaklara sahip olamıyordunuz. Hepsi mor olacak yada hiç olmayacak.

Tek tek silahları ve zırh parçalarını renklendirmek, görkemli ve korkunç görünümlere ve muhtemelen en çok ilgilendiğim gelişmelerden birine neden olacak. Ha küçük bir hatırlatma yapalım: R / DestinyFashion’ı işaretlemeyi unutmayın.

Son olarak, üç yuvanın altında, yedek modlar için sadece envanter alanının olduğunu tahmin ettiğim boş bir ızgara var. Birde şu anki betada, egzotik silahların mods yuvaları bulunmadığını da belirtmek gerekir; bu silahlar, benzersizliğini yansıtacak şekilde statik perk rulolarına sahip olduklarından böyle olmaları çokta büyük bir sürpriz değil.

Yeni gelecek olan Potot haritalarının gösterimlerini, güncellenmiş kampanya görevini ve dahil edilen Strike’ı dört gözle bekliyoruz.

Bu Modlar Size Değişik Bir Hava Katacak!