Destiny 2, Beyond Light DLC Xbox Game Pass'a Geliyor

Destiny 2, Beyond Light DLC Xbox Game Pass'a Geliyor

Microsoft, Temmuz ayında düzenlediği Xbox Series X oyunları etkinliği sırasında bu yılın ilerleyen dönemlerinde önemli bir oyun geleceği açıklandı. Bungie'nin MMO tarzı nişancı oyunu Destiny 2, Eylül 2020'de Game Pass'a katılacak ve bunu Kasım ayında piyasaya sürülmesinin ardından Beyond Light genişlemesi takip edecek.

Özellikle, Eylül'de eklenecek olan Destiny 2 sürümü, şu anda mevcut olan tüm genişletmeleri içerecek, ancak sezon geçişleri ayrı olarak satılacak. Bu, Eylül ayındaki orijinal çıkış tarihinden Kasım ayına kadar uzatılmış olan Season of Arrivals'ı da içerebilir. Bu gelişme, 10 Eylül'den 10 Kasım'a ertelenen Beyond Light'tan dolayı yapıldı.

Destiny 2'nin Xbox Series X için optimize edilen birçok oyun arasında yer aldığı da belirtildi. Özellike, bu sürüm saniyede 4K ve 60 kare hızında çalışacak. Bu kare hızı özellikle önemli bir detaydır, çünkü PS4 Pro ve Xbox One X sürümleri de dahil olmak üzere 60fps'de çalışan mevcut konsol sürümü yoktur. Yükleme süreleri genellikle konsol oyuncuları için önemli bir detaydır, bu nedenle Series X'in SSD'si kullanılarak bu süreler en aza indirgeniyor.

Duyuru ayrıca Destiny 2'nin Game Pass Ultimate aboneleri için xCloud ile çalışacağını, böylece oyunu akıllı telefonlar gibi diğer cihazalara aktarılabileceğini de gösterdi. Ayrıca, Xbox Series X'de çalışan ve Beyond Light genişletmesinde oyuncuların erişebileceği yeni güçleri içeren oyunu gösteren yeni bir Stasis fragmanı gördük. Karanlık güçlerinizi düşmanları yerinde dondurmak için kullanacaksınız, böylece onları parçalayabilir ve keşiflerinize yardımcı olabilirsiniz.

Destiny 2 çapraz kaydetmeyi de destekler, böylece PS4, PC veya Stadia'da zaten oynuyorsanız ilerlemenizi Xbox platformlarındaki Game Pass sürümüne aktarabilirsiniz.