Destiny 2 Büyük Yeni DLC’nin İsmi Belli Oldu

Destiny 2 Büyük Yeni DLC’nin İsmi Belli Oldu

Destiny 2 Forsaken

Destiny 2 Forsaken

Destiny 2‘nin bir sonraki genişlemesine Forsaken denildi, geliştirici Bungie bugün açıklandı. Ayrıca yeni bir küçük videoda ortaya çıktı.

Videoda, Cayde-6 ve bir Guardian’ın, Destiny 1‘in ikinci sosyal alanı ve Awoken’in evi olan Reef gibi görünen şeyin üzerine düştüğünü gösteriyor. Forsaken adı, Destiny karakteri Mithrax’a bir referans olabilir. Küçük videoya bakabilirsiniz.

Durum ne olursa olsun tam bilgiler yarın canlı yayında açıklanacaktır. Oyun yönetmeni Steve Cotton ve proje lideri Scott Taylor da dahil olmak üzere, akışta bir dizi Destiny 2 geliştiricisi yer alacak. Bungie, daha önce ortaya çıkan olay hakkında şunları söyledi: “Bir grup topluluğun geri bildirimlerine cevap vereceğiz ve henüz beklemediğiniz diğer bazı şeyleri açıklayacağız… henüz. Herkese heyecan verici yeni sözlerle yeni bir yol haritasına göz atacağız.”

Gösteri etkiniliği sadece başlangıçtır, çünkü Bungie “tüm yaz boyunca sürecek bir sohbetin başlangıcı” dır dedi. E3 2018’de Destiny 2 Year 2 içeriği hakkında daha fazlasını görmeyi ve duymayı bekliyoruz.

Forsaken, Mayıs ayında piyasaya sürülen Warmind‘in takip edecek. Forsaken hakkında kesin olarak bildiğimiz şey, “inanılmaz çekici yeni bir mod” getireceğidir.