Destiny 2 Demo PC, PS4 ve Xbox One İçin Bu Hafta Ücretsiz

Destiny 2 Demo PC, PS4 ve Xbox One İçin Bu Hafta Ücretsiz

   Henüz Destiny 2‘yi almayanların oyunu bu hafta başlayacak bir platformda denemesi mümkün olacak. Activision açıkladı; demo, oyunun hem PvE hem de PvP bileşenlerinin tadını veren “ücretsiz deneme” biçiminde. 

   Deneme, 28 Kasım’da piyasaya çıktı ve tüm platformlarda kullanıma sunulacak. Eylül ayında piyasaya çıkan konsol sürümleri, PS4 ve Xbox One‘ın yanı sıra, geçen ay başlatılan ve özellikle görseller ve performans açısından yeni gelişmeler sunan PC sürümünü içeriyor. 
   

   Kampanya dahilinde, ilk iki gezegenin tüm hikaye içeriğini oynayabileceksiniz: Earth’s European Dead Zone ve Saturn’s Moon Titan. Ayrıca Destiny 2’nin yeni sosyal alanını The Farm‘ı ziyaret edebileceksiniz. Buna kampanya görevleri ve her iki lokasyonda bulunan Adventures da dahil. Demo ayrıca Crucible erişimini de sağlıyor, ama yalnızca Quickplay oynatma listesinde. 

   Demo oyuncuları bir Clan’a katılabilir, Clan XP kazanabilir ve kooperatif için diğer oyuncularla birleşebilirler. Fakat oyun level 7 ile sınırlı, bu yüzden oyuncular herhangi bir Raiting veya Nightfall‘a dokunma yapmayacaklar.  Günümüzdeki çoğu demo gibi bu demoda da eğer oyunu tamamlamaya karar verirseniz şimdiye kadar yaptıklarınız ile yola devam edeceksiniz. Destiny 2 bu yazı yazıldığında satışa sunuldu, ancak bu satış zamanı demoyu denemek ve oyunun alınmaya değer olup olmadığını anlamak için yeterli bir zaman olmayabilir.  

   Bu ücretsiz denemenin başlamasından hemen önce, bazı durumlarda oyuncuların XP kazançlarını kısıtlayan bir sistem keşfedilmesinin ardından  Bungie bazı incelemelere bulundu. Bu artık devre dışı ancak level 20 ye ulaşabilmek için gerekli XP miktarı iki katına çıktı. Bu arada, Destiny’nin 2 yeni Curse of Osiris gelişmesine ilişkin daha fazla ayrıntı önümüzdeki hafta yayınlanacak.  

 Kaynak : 1