Destiny 2 Erken Erişim Betası Çıktı!

Destiny 2 Erken Erişim Betası Çıktı!

En Sağlıklı İndirme Battle.net’ten !

Destiny 2 PC beta’sı yalnızca birkaç gün içinde başlayacak: Oyunu önceden sipariş ettiyseniz, 29 Ağustos’ta veya 28 Ağustos’ta nihayet oynayabileceksiniz. Aslında şu an bile önyüklemeyi başlatabilirsiniz. Destiny 2, yalnızca Battle.net’ten indirilebiliyor. Oyun listesinden Destiny 2’yi seçin ve daha sonra büyük “Install” düğmesine basın.

Çevrimiçi almak yerine bir perakende satıcısından sipariş aldıysanız, erken erken erişim kodunuzu almak için bungie.net/redeem adresinden “Bungie kodu” nu almanız gerekecektir. Bungie, kontrolleri istediğiniz gibi ayarlayabilmenize rağmen varsayılan kontrol düzenini de oyuna ekledi ve “metin sohbet” işlevinin “Fireteam’inizdeki diğer oyunculara taktik açıklamalar ve şakalar göndermek için” oyunda mevcut olacağını kaydetti. “

Birden çok metin sohbet görsel modunun varlığından ve arkadaş listenizdeki kişilerle iletişim kurmak için “fısıltı” seçeneğinden bahseden Bungie,”Beta sonrası, ekip sesli sohbetine benzer şekilde bir ekip kanalı eklemeyi ve klan üyelerine fısıltı yapma kabiliyeti vermeyi planlıyoruz.” dedi.

En Sağlıklı İndirme Battle.net'ten !

Sorun Yaşayanlar İçin De Bir Yazı Var…

Ayrıca “oyunu etkileyebilecek teyit edilen sorunlar” listesi de var:

• Bazı oyuncular eski sürücülerle Destiny 2 Beta’yı oynarken sorunlarla karşılaşabilirler. Sürücüleri en son sürüme güncellemek bilgisayarda Destiny 2’yi oynarken en iyi deneyimi yaşamanız içn önemlidir.

• Destiny 2 Beta,  özel karakter türlerinin bulunduğu (örneğin, Yunanca, Kiril, Kanji, vb.) bir klasöre yüklendiğinde çalışmayabilir. Oyuncular, Beta’yı bu karakter türlerini içermeyen bir yola yüklediklerinden emin olmalı veya varsayılan yükleme konumunu kullanmalıdır.

• Oyuncular, aynı yerel alan ağındaki başka bir oyuncunun Fireteam’e katılırken sorunla karşılaşabilirler. Bu sorunu yaşayan oyuncular, ağ ayarlarında UPnP’yi etkinleştirdiklerini doğrulamalıdır.

• MSAA halen gelişme aşamasındadır. Bu nedenle, oyuncular MSAA kullanırken görsel kusurlar ve performans düşüşü de dahil olmak üzere çeşitli sorunlarla karşılaşabilirler.

• Çoklu GPU desteği halen geliştirilmektedir. Oyuncular NVIDIA SLI kullanırken görsel kusurlar ve performans etkileri gibi sorunlarla karşılaşabilirler. AMD Crossfire desteği Destiny 2 PC Beta’da mevcut değildir.

• Destiny 2 Beta’nın Blizzard’ın Battle.net uygulamasından başlatılması gerekir. Oyuncular Beta istemcisini yürütülebilir dosyadan doğrudan başlatırsa, bir hata mesajı alabilir veya Destiny 2 Beta istemcisi yanıt vermeyebilir. Bu sorunu yaşayan oyuncular, kullanıcı arayüzü veya Alt + F4 tuşlarına basarak Beta istemcisini kapatmalı ve Blizzard uygulamasının Destiny 2 sekmesindeki “Oynat” düğmesini kullanarak Destiny 2 Beta sürümünü başlatmaya devam etmelidir.

Bungie, “Bu Beta bir test sürümüdür! 24 Ekim’de tam PC sürümünü desteklemek için bu betadan çok şey öğreneceğiz. Düşüncelerinizi bilmek istiyoruz! Forumumuzda bir geribildirim konusu açılmıştır. Hata olarak nitelendirdiğiniz her şeyi Game Issues forumumuzda bize bildirin. Oyunu ve sunucularımızı test etmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz! 

“Son olarak, sizi Komutan Zavala ile tanıştıralım. Bazı planları var…

Sorun Yaşayanlar İçin De Bir Yazı Var...

İşte Komutan Zavala: