Destiny 2: Forsaken Güncellemesi Çıktı

Destiny 2: Forsaken Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Büyük Forsaken DLC genişleme çizimi ile Bungie, büyük bir Destiny 2 güncellemesi yayınladı (Forsaken lansman fragmanının yanı sıra). Yama 2.0 artık yayında ve DLC‘nin piyasaya sürülmesinden önce oyunun belirli alanlarına geniş kapsamlı değişiklikler yapıyor. Modların revizyonu gibi bazı değişiklikler, genişleme çıkana kadar gelmeyecek olsa da, yama, pek çok başka şey arasında, silah yuvalarının nasıl çalıştığını tamamen yeniden işliyor.

Forsaken‘den sonra gelen ücretsiz ve ücretli içeriğin bir yol haritasının yanı sıra Bungie, web sitesinde güncellenmiş 2.0 güncelleme notlarını paylaştı. Ana değişiklik, silahların çoğunun artık Kinetic, Energy veya Heavy slotlara kilitlenmemesidir. Heavy cephane kullananlar Heavy slot ile sınırlı kalırken, Kinetic ve Energy yuvasında Primary cephane veya Special cephane kullanan silahlara sahip olacaksınız. Ek olarak kullanılan cephane türü ve bir silahın verdiği hasar düzeltildi.

Bu ayar ile çeşitli diğer değişiklikler gelir. Her silah sınıfı şimdi bir dizi cephane alacak; av tüfeği Special ve roketatarlar Heavy alırken el topları Primary cephane alır. Bombaatarlar, nasıl yüklendiklerine bağlı olarak, Special veya Heavy cephane alacaklar.

Primary Cephane Silahları
 – Hand Cannons
 – Scout Rifles
 – Auto Rifles
 – Sidearms
 – Submachine Guns

Special Cephane Silahları
 – Fusion Rifles
 – Shotguns, Sniper Rifles
 – Trace Rifles
 – Single Shot Grenade Launchers

Heavy Cephane Silahları
 – Drum-Loaded Grenade Launchers
 – Rocket launchers
 – Linear Fusion Rifles
 – Swords

Hangi yuvalarda hangi silahların geçtiğinin değişmesi nedeniyle, yeni yuvalarda bulabileceğiniz çeşitli eski Heavy silahlar vardır. Örneğin, Hawthorne’nın Field-Forged Shotgun şimdi Kinetic yuvasına gidiyor. Ancak, bazı istisnalar var. Av tüfeği ve keskin nişancılar şimdi Special cephane kullanırken, Exotic DARCI, Tractor Cannon, The Legend of Acrius ve Whisper of the Worm gibi Heavy cephane kullanmaya devam ediyor.

Bungie, “Destiny silahlarının ve yeteneklerinin ayarlanması, üzerine inşa ettiğimiz sistemlere açıkça bağlı değil. Nihayetinde amacımız, piyasaya sürülen yeni sistemlere bağlı olarak oyuncuların hasar vermesinde küresel bir artışa rağmen oyun oynama zorlukları sağlamaktır.” şeklinde açıkladı. Eskiden, tüfek, keskin nişancı ve füzyon tüfekleri gibi Heavy cephaneli silahlar artık rotasyonun daha düzenli bir parçası. Bungie, diğer silah türlerine eşitlemek için çok sayıda ayarlama yaptı.

Forsaken, PS4, Xbox One ve PC için 4 Eylül’de piyasaya sürülecek. Seviye başlığını artırarak yeni alt sınıflar ve Supers ekleyerek, Gambit modunu ve daha fazlasını tanıtır. Bundan önce 1 Eylül’de Gambit’i deneyebileceksiniz.