Destiny 2 The Black Armory Genişleme Güncellemesi Aktif

Destiny 2 The Black Armory Genişleme Güncellemesi Aktif

Destiny 2 The Black Armory

Destiny 2 The Black Armory

The Black Armory, Destiny 2‘nin Forsaken sonrası dönemin ilk genişlemesi. Bugün, birkaç küçük değişiklikle sonuçlanan oyuna yeni bir güncelleme ile birlikte aktif olmaya devam ediyor. Bungie, genişlemenin geçen ay içeriğini özetledi. Yeni bir hikaye mücadelesine odaklanmak yerine, yeni konumlara ve etkinliklere odaklanıyor. Bu, oyuncuların güneş sistemi boyunca üç özel Forge’i tekrar ele geçirmeleri için yeni bir ganimet yığını anlamına geliyor ve 7 Aralık’ta yeni bir Raid gelecek.

The Black Armory, Forges’daki büyük kayda değer ilaveler, eşleştirmeyi ve özel ödülleri içerecek yeni bir horde mode tarzı etkinlik sergiliyor. Genişleme, Bungie’nin bugüne kadar detaylandırdığı beş yeni Exotics getiriyor. Gambit, Strikes ve Crucible’a çok fazla zaman ve beceri kazandırmak isteyen oyuncular için yeni Pinnacle Silahları ekiliyor. The Black Armory ayrıca Power Level zirvesini 650’ye çıkardı ve böylelikle oyunculara oyunun sonuna katılmaları için bir sebep verdi. Scourge of the Past Raid’in Cuma günü patlak vermesiyle birlikte, pek çok oyuncu o zirveye olabildiğince çabuk tırmanmak isteyecektir.

The Black Armory’nin lansmanına, Bungie’nin blogunda açıkladığı gibi, bir dizi küçük ince ayar ve dengeleme değişiklikleri içeren Yama 2.1.1.1 eşlik ediyor. Bu, Gambit’in Lineer Fusion Tüfekleri için ağır mermi kutularını beş’ten üçe düşürür; bu da maçlarda The Queenbreaker’ı kullanan çok sayıda insanın etkinliğini azaltır.

Power Level 550’nin altındaki oyuncular, yeni yama ile son oyunculara yetişmek için biraz yardım alacaklar; çünkü Destiny 2, Prime Engrams’ı ve güçlü araçlarını yakalamada acele eden oyuncular için daha sık düşürecek. Ve Scourge of the Past ve Last Wish’deki akıncılar şimdi onları yeniden başlatmak istedikleri takdirde bu faaliyetlerdeki kontrol noktalarını silme seçeneğine sahip olacaklar.

Ayrıca, 2.1.1.1 Güncellemesi boyunca bir dizi değişiklik ve sorun düzeltmesi de vardır.