Destiny 2 Thorn Görevi: Nasıl Başlatılır? (Spoiler)

Destiny 2 Thorn Görevi: Nasıl Başlatılır? (Spoiler)

Thorn’u, The Last Word’ü ve bu silahları kullanan iki adamı çevreleyen bir ton hikaye var. Her ikisi de Drifter ve Destiny 2: Annual Pass’deki en son içerik genişlemesi olan Joker’s Wild’ın merkezi olan hikayesiyle ilgilidir. Görevin oyunda olduğunu biliyoruz, ancak şimdiye kadar, bunun başlangıcı özellikle net değildi. Şu andaki spekülasyonumuz, bağlılık arayışı çizgisini bitirmenin Thorn’un başlangıcına yol açtığıdır – ancak akıllı (veya hızlı) Redditor arcxschxll sayesinde, görevin başlangıcını hemen bulabilirsiniz. Umarım görev bu, hattını bozmaz.

How to Start the Thorn Quest w/ Video from r/DestinyTheGame

Uyarı: Bu kısımdan sonrası spoiler içermektedir, bu nedenle okumaya devam etmek (ve görevi başlatmak) sizin sorumluluğunuzdadır.


Thorn görevine başlamak için, Altın Silahlı Adam Shin Malphur kampını bulmanız gerekiyor. The Last Word’ün eski sahibi ve geçen sezon bu görevi tamamladıysanız, Drifter’ın Yor Shadows adlı eski çalışanlarını durdurmak için arayışını aydınlatan bazı yazışmalar okudunuz. Sadakat arayışı sırasında, Drifter, Shin’in EDZ’de bulunduğunu ve veri madenciliğinin bir parçası olduğunu, Gölgeleri avlayan Vanguard Warlock’un Shin ile Aunor arasında bir buluşma yaptığını belirtti. Lore, Shin’in birkaç Gölgeyle yüzleşmesinin EDZ’nin Salt Mines (Tuz Madenleri) bölgesinde gerçekleştiğini söylüyor ve oraya giderseniz her şeyin düştüğü yeri bulabilirsiniz.

Aşağıdaki video size oraya nasıl gidileceğini gösterebilir. Harita üzerindeki Trostland bölgesinde doğup, Salt Mines’e ulaşmak için alanın sonunda tünele doğru kuzeye gidin. Madenlerin tepesine ulaşmak ve Hawthorne ile buluşmak için buradaki ilk hikaye görevinin bir parçası olan asansöre ulaşana kadar devam edin. Asansörün yanında, sizi dağın zirvesine, dışarıya götürecek küçük bir telsiz var.

 

Bir kez orada, sağınızda Düşmüş bir güç alanı görene kadar yola devam edin. İçinde ışık olan küçük bir mağarayı bulmak için önündeki uçurum duvarına bakın. Bir Guardian’ın cesedi ile tamamlanan uzaktaki Shin kampını bulmak için yukarıya tırmanın. Kamp ateşine gidin ve sizden istenecek olan “Küllerin arasından eleyin” eylemini gerçekleştirin.

Bu, bükülmüş bir Thorn parçasını, “Erimiş Metal Bir Parça” ortaya çıkaracaktır. Thorn görevini başlatmak için kuledeki Banshee-44’e götür.

 

Bunun, bağlılık arayışı çizgisinin sonunu bozup bozmadığını bilmediğimizi unutmayın, bu yüzden Thorn’a yol açma riskini kendi sorumluluğunuzda olacak şekilde aldatın. Ve bağlılık arayışı ile olası hataların konuşulması, görünüşe göre arayışın başlangıcını Pursuits envanteriniz doluysa ve almaya çalışırsanız, kaybolabilir. Bungie, sorunu araştırdığını söylüyor, ancak başlamadan önce ve Erimiş Metal Parçalarını izlemeden önce envanterinizi kontrol ettiğinizden emin olun.