Destroy All Humans'ın Demosu Yayınlandı!

Destroy All Humans'ın Demosu Yayınlandı!

İlk olarak 2005 yılında PlayStation ve Xbox için piyasaya sürülmüş olan oyun Destroy All Humans, artık bir demo sürüme sahip. Şu anda, sadece GOG'da mevcut, böylece oyunu test edebilir ve bilgisayarınızın oyunu oynarken nasıl bir performans sergilediğini de görebilirsiniz.

Demo, oyunun son fragmanında gösterilen ilk görevden oluşuyor. Orijinali oynasanız da oynamasınız da, artık oyunun neler içerdiği hakkında oldukça fazla bilgi edinebilirsiniz. Demonun ilerleyen süreçlerde, diğer oyun platformlarında da yayınlanıp yayınlanmayacağı şu an için bilinmiyor.

Demo açıklamasına göre, oyun yaklaşık 20-30 dakika sürmektedir, bu yüzden Destroy All Humans ile bir öğleden sonra geçirmeyi beklemeyin. Ancak Demo versiyonu her ne kadar yalnızca bir görevi içerse de 8GB'lık bir dosya boyutuna sahip.

Oyunlarınızı PC'de oynamaktan hoşlanmıyorsanız, Xbox One sahipleri, Gold üyelik ile Haziran ayında Destroy All Humans deneyimi hakkında daha fazla fikir edinebilecekler. Eğer oyun için gerçekten meraklıysanız ve heyecanlıysanız, ön sipariş için 400$ ödeyebilirsiniz.