Detroit: Become Human Cephesinden Xbox’a Diss

Detroit: Become Human Cephesinden Xbox’a Diss

Detroit: Become Human’ın geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekten ilgili kişilerin işinden olacak bir gönderi paylaşıldı. Sizlerin de bildiği üzere Twitter’da paylaşılan, ardından hemen kaldırılan gönderiler oldukça fazla. Bu kez de Detroit: Become Human‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir gönderi sadece 3 saat hesapta kalmış ve 3 saatin ardından hemen kaldırılmış. Galiba biraz geç farketmişler…

Sizlerin de hemen yukarıda görebileceğiniz üzere Detroit Become Human’ın Detroit_PS4 kullanıcı adlı, yani resmi Twitter hesabı üzerinden ” Kalktığınızda Detroit: Become Human hala PS4 için özel ise ve siz hala Xbox sahibi iseniz” şeklinde bir paylaşım yapılmış. Galiba hesap ile ilgilenen arkadaşımız yürek yemiş ve gönderiye Xbox’ı da etiketlemiş. Ayrıca paylaşımın hemen altına da bir GIF konulmuş. Bu GIF görselinde ise ikilemeler ile yüz yüze gelin şeklinde İngilizce bir açıklama bulunuyor.

Evet, yukarıda da belirttiğimiz üzere bu gönderi Detroit Become Human’ın resmi Twitter hesabında, görüntüyü kaydetmeyi başaran Eurogamer tarafından yapılan açıklamada 3 saat kalmış. Her ne kadar bu paylaşım kaldırılmış olsa da bu tarz olaylar genellikle medyada oldukça konuşuluyor. Henüz Detroit: Become Human cephesinden bir açıklama gelmedi. Fakat bu konunun uzun bir süre konuşulacağını düşünüyoruz.