Deus Ex Mankind Divided ve The Bridge, EGS’in gelecek haftaki ücretsiz oyunları olacak

Deus Ex Mankind Divided ve The Bridge, EGS’in gelecek haftaki ücretsiz oyunları olacak

Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunulan sonraki oyunlar Deus Ex – Mankind Divided ve The Bridge olacak. Oyunlar, 14-21 Mart 2024 tarihleri arasında TSİ 19:00’dan itibaren kütüphanenize eklenebilir.

Deus Ex: Mankind Divided – Kiberpunk türünde bir rol yapma oyunudur ve kararlarınızın sonuçları olacaktır. Gizli bir ajan olan Adam Jensen’ı kontrol ediyorsunuz, amacı ise insanlığın geleceğini kontrol etmeyi planlayan İlluminati’yi yok etmektir. 2029 yılındayız ve mekanik olarak modifiye edilmiş insanlar dışlanmış ve toplumdan izole bir şekilde yaşayan dışlanmışlar statüsüne indirilmiştir.

Adam Jensen artık kendisine benzeyenleri küçümseyen bir dünyada deneyimli bir gizli ajan olmuştur. Son derece modern silahlar ve eklentilerle donatılmış olan Adam, küresel ölçekteki bir komployu açığa çıkarmak için doğru stratejiyi seçmeli ve kimlere güveneceğini belirlemelidir.

The Bridge – Gravitasyonu kontrol edebileceğiniz bir 2D bulmaca oyunudur. Oyun 2013 yılında çıkarılmış ve Ty Taylor ve Mario Castañeda tarafından geliştirilmiş ve Quantum Astrophysicists Guild tarafından yayınlanmıştır.