Devasa No Man’s Sky Güncellemesi Geldi

Devasa No Man’s Sky Güncellemesi Geldi

Hello Games sözünü tuttu ve No Man’s Sky için büyük bir güncelleme çıkardı. “Foundation Update”, Türkçeye çevirecek olursak “Kurumsal Güncelleme” gibi bir anlama gelen bu güncelleme ile üsler yapabilirsiniz. Ayrıca bu güncelleme gelişecek yeni şeyler içinde bir temel oluşturmakta. Hello Games, No Man’s Sky’ın web sitesinde yayınladıkları bir yazıda yeni gelen bu güncellemenin birçok ücretsiz yamanın ve eklenecek yeni şeylerin ilk aşaması olduğunu belirtti. Yeni gelen yama için de bir video yayınlandı.

Yama sayesinde oyuna üçfarklı mod da eklenmiş oldu.

  • Normal mod oyunun orjinalindeki keşif deneyimini bizlere sunuyor.
  • Yapıcı mod oyuncuların sonsuz evreni keşfederken devasa üsler yapmalarına olanak sağlıyor.
  • Survival mod oyunu gerçekten değiştiriyor. Bu mod ile çok daha zorlayıcı koşullarda dayanıklılığımızı test etmek amaçlanmış. 

Üs oluşturma özelliği gelince, evreni keşfederken bulduğumuz kaynakları kullanarak modüler yapılar ve çeşitli dekorasyonlar ile yapılarımızı oluşturabiliyoruz. Yapabileceğimiz yapılardan bazıları ile yeni teknolojilerin araştırılmasına yardımcı olabileceğiz. Kıymetli kaynakları ve nadir ürünleri stoklamak için depo geliştirebileceğiz.

Hello Games, No Man’s Sky güncellemesi ile gezegene özgü kaynak türleri keşfedebilmemize olanak sağlamış. Ayrı olarak bir çiftçilik sistemi ve yıldızlararası kargo uçakları satın almak ve onları transfer etmek için özelleştirme seçenekleri eklenmiş olacak.

Bu güncelleme bir takım görsel değişiklikleri de barındırıyor. Uçuşlar sırasında hızı hissetmek için hareket bulanıklığı eklendi. Tabi ki bu özelliği isteğinize göre ayarlardan aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.

No Man’s Sky Steam’de şu an yüzde 40 indirimle 90 liradan satışa devam ediyor. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz