Diablo 4’te Hileciler Liderlik Tablosunu Ele Geçirdi

Diablo 4’te Hileciler Liderlik Tablosunu Ele Geçirdi

Diablo 4’ün piyasaya sürülmesinden altı ay sonra Blizzard Entertainment stüdyosundan geliştiriciler nihayet beklenen rekabetçi modu başlattılar. Ne yazık ki, eski oyunların hayranları tarafından oldukça beklenen bu modun sevinci hızla hayal kırıklığına dönüştü. Liderlik listeleri hile yapanlarla dolu, ilk sıraları işgal eden ve açıkça bununla övünen oyuncularla dolu. Daha da kötüsü, Blizzard henüz hile yapanlarla ilgili bir şey yapmadı.

Diablo 4 için 1.3.3 yamasında, oyunculara sabit düzenlemelerle tünelleri geçme şansı veren benzersiz deneme modları eklendi. Hızla zindanları temizleyerek canavarları öldürüp sandıkları açarak puanlar kazanarak genel liderlik tablosu oluşturuluyor.

Hemen hemen Diablo 4’ün liderlik tablosunun en üst sırasını hile yapan oyuncular ele geçirdi, yeni bir açıktan faydalananlar. Oyuncular, açık dünyadaki tapınaklardan güçlü bir buff alarak oyunu başlatacaklarını keşfettiler, bu da sıfırdan başlayanlara göre büyük bir avantaj sağlıyor. Tapınak buff’ı ile başlayabilen bir oyuncu, sadece rotayı çok daha hızlı tamamlayabilir, aynı zamanda belirli bir buff’ın varlığına dayalı bir yapı oluşturabilir. Rob2628 adlı Diablo 4 streamer’ı, benzer bir strateji kullanan bir büyücü yapısını sergiledi.

Oyuncuların Blizzard’ın açığı ikinci haftanın başlamasından önce düzelteceğini ve hile yapanları sürekli mevsimlik liderlik tablosunda şereflendirme şansını ortadan kaldıracağını ummaktan başka çaresi yok.