Diego Luna, “Andor” 2. Sezonunun Çekimlerinin Bittiğini Duyurdu

Diego Luna, “Andor” 2. Sezonunun Çekimlerinin Bittiğini Duyurdu

“Andor: Sezon 2” çekimleri tamamlandığını, başrol oyuncusu Diego Luna’nın Instagram’da paylaştığı bir gönderiyle duyurdu. Luna, ana çekimin tamamlandığını ve dizi üzerinde çalışan herkese teşekkür ettiği bir gönderi paylaştı.

“Bugün “Andor” çekimlerinin son günü ve bu harika deneyim, yılların emeği için tüm çekim ekibine minnettarım. Bu dizi üzerinde 700’den fazla insan çalıştı ve her biriyle tek tek vedalaşıp teşekkür etmek imkansız, bu yüzden bu mesajı paylaşıyorum. İlginiz ve inanılmaz deneyim için TEŞEKKÜRLER.”

— dedi Luna.

İlk başta “Andor”un ikinci sezonunun prömiyeri 2024 yılının Ağustos ayında olacaktı, ancak sonunda daha sonra 2025 yılına ertelendi. Oyuncu kadrosu büyük ölçüde birinci sezonla aynı kaldı: Diego Luna Kassian Andor rolünde, Andy Serkis Kino Loya rolünde, Stellan Skarsgård Lutena Raeh rolünde, Cyril Carr, Genevieve O’Reilly, Denise Gough ve Adria Arjona da dahil.

“Andor”un ikinci sezonunun çekimleri geçen yılın ortalarında SAG-AFTRA sendikasının grevi nedeniyle durmuştu, bu durumda senarist Tony Gilroy, dizinin baş yazarı ve şovunu iki ay boyunca projeden uzak durmak zorunda kaldı.