DIGMA markası 20. yılını kutladı ve gelişme planlarını paylaştı.

DIGMA markası 20. yılını kutladı ve gelişme planlarını paylaştı.


Dün, 4 Nisan’da DIGMA markasının jubilesine adanmış tören gerçekleşti. Elektronik markasının ekibi, 2020 yılında başlayan geniş kapsamlı marka yeniden başlatma hakkında bilgi verdi. Bu süre zarfında ürün ve mühendislik grupları büyük ölçüde genişletildi, üretim süreçleri düzene konuldu ve cihaz oluşturmak için teknoloji seçimi kriterleri değiştirildi.

Etkinlik sırasında ana marka ve premium alt marka DIGMA PRO’nun yeni ürünleri tanıtıldı. Akşamın yıldızlarından biri, 120 Hz HSR tarama hızına sahip UHD ve QLED+ modelleri ile yüksek teknoloji 4K televizyon serisidir. Aynı zamanda yeni nettop satışlarının başlaması ve Parvus M, Pactos ve Fortis modelleri ile profesyonel dizüstü bilgisayar serisinin genişletilmesi duyuruldu.

2024 yılında, her iki markanın da yeni modellerle monitör serilerini genişletmesi ve günlük ve profesyonel faaliyetler ve oyunlar için uygun modellerinin piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Ayrıca, DIGMA ve DIGMA PRO all-in-one bilgisayar kategorisinde ürün yelpazesinin güncellenmeye devam edecek, yıl sonuna kadar üç yeni modelin (Action, Optimum, Vision) çıkması beklenmektedir.

Üst segmentlerdeki hızlı büyümeyle birlikte marka, kendisine özgü geleneksel pazarlarda da güçlü liderliğini koruyor. DIGMA her yıl en popüler otomobil elektroniği ve monitör markalarının da ilk 10’unun içinde kalıyor.

Private Labels marka direktörü Merlion Kirill Kostyushko şunları belirtti:

“DIGMA, zengin yirmi yıllık tarihli Private Labels marka portföyünde en büyük ve en güvenilir markalardan biridir. Bu süre zarfında pazar önemli ölçüde değişti, tüketici olgunlaştı – ve biz zamanla değişebileceğimizi kanıtladık. Bu kutlamayı sadece tipik bir jubile olarak değil, küresel bir dönüşümün kontrol noktası olarak görüyoruz. Kendimize büyük hedefler koyuyoruz, bugün açıklanan bazıları, ancak bunlar iddialı planlarımızın sadece bir parçası. Yakın yıllar, DIGMA ve DIGMA PRO için büyüme ve yenilik zamanı olacak, jubile de markaların zamanla adımlarını atma ve elde edilen başarıda durmama kararlılığını vurguluyor.”