DiRT 5'in Yeni Fragmanı Yeni Özellikler Sunuyor

DiRT 5'in Yeni Fragmanı Yeni Özellikler Sunuyor

Codemasters Software tarafından geliştirilen yarış oyun serisinin son bölümü olan DiRT 5’in yeni bir fragmanı internette yer aldı. Video iki dakikadan az sürüyor ve oyunun özelliklerine odaklanıyor.

Görüldüğü üzere Brezilya, ABD veya Fas gibi çeşitli yerlerde yarışabileceğiz. Ayrıca çok sayıda etkinlik de yer alacağız. Bunlar Stampede, Ralli Baskını, Kara Koşusu, Zamana Karşı Duruş, Buz Kırıcı, Yol Bulucu, Sprint, Ultra Çapraz, Gymkhana, Vampir, Kral ve Taşıyıcı olarak isimlendirilmiş. Bazıları hem tek hem de çok oyunculu modlarda oynanabilir, bazıları sadece tek oyunculu deneyime dayanacak, bazılarıysa sadece çok oyunculu modda sunulacak. Dört kişiye kadar bölünmüş ekranın bu oyunda geri döneceğini belirtelim. Ayrıca çok çeşitli araçlar da bekliyoruz.

Bu temel özelliklere ek olarak, DiRT 5 ayrıca bir araba görünüm düzenleyicisine (üzerine yerleştirilecek renklere, yazılara veya resimlere karar verebileceğiz) ve bir fotoğraf moduna sahip olacak.

DiRT 5 bu yıl 9 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkacak. Oyun ayrıca yeni nesil platformlara, yani PlayStation 5 ve Xbox Series X gelecek. Ancak bu platformlara çıkacak sürümler daha sonra yayınlanacak.