Dirt Rally 2.0 VR Desteğine Kavuşuyor!

Dirt Rally 2.0 VR Desteğine Kavuşuyor!

Yazı oldukça açıklayıcı. “Seni duyduk. Oculus seni duydu. Dirt Rally 2.0 + Oculus = Bu Yaz ” sürekli istenen özelliğin nihayetinde oyuna gireceği doğrulandı. Piyasaya sürüldüğünde bu hardcore sürüş similatörünü sanal gerçeklikte oynama istekleri fanlar tarafından çok fazla dile getirildi.

Oculus’un ilk etapta oyun için VR sağlayacağı açık olsa da, post’da çok fazla bilgi yok. Örneğin, HTC Vive’den (veya PSVR aracılığıyla, konsol oyuncuları için) VR desteğinin dahil edilmesine dair bir söz yok ve resmi bir yayınlanma tarihi yok, ‘bu yaz’ oyuncuların lansmandan en az birkaç ay sonrasını bekleyeceği anlamına geliyor.

VR’nin onayı bizleri sevindirmiş olabilir, ancak bu çok büyük bir sürpriz değil. Geçtiğimiz yıl Codemasters, topluluğun “muazzam talebi” olması durumunda bu özelliğin uygulanacağını söylemişti. Ancak 26 Şubat’taki lansmanla başlatılmasının mümkün olmadığını da belirtti.

Bununla birlikte, Dirt Rally 2.0’a gelen tek büyük değişiklik VR değil. Taşıma sistemi elden geçiriliyor ve yeni oyun modları da oyuna dahil ediliyor. Nasıl bir şey olacağı hakkında bir fikir edinmek istiyorsanız, Rich’in Dirt Rally 2.0 önizlemesini inceleyebilirsiniz. Bu deneyime bir de VR eklenmesi kalplerimizi zorlayacak.