Discord Oyun Mağazasını Açtı

Discord Oyun Mağazasını Açtı

Discord Oyun Mağazası

Discord Oyun Mağazası

Discord, oyun sahasını tüm kullanıcılara açarak Steam‘i daha fazla zorluyor. Mağaza, sınırlı bir beta sürümünde Ağustos ayında açılmıştı ve şimdi herkes doğrudan uygulamadan oyun alabilir.

Mağazada Celeste, Into The Breach, Dead Cells ve Subnautica gibi bir dizi tanınan oyunlar bulunur. İlk Discord programında yer alan oyunlar sadece 90 gün boyunca uygulama aracılığıyla PC’de sunulacak. Geliştiriciler, oyunları için bir vitrin alırlar ve Discord bazı sınırlı süreli oyunlar kazandırır.

Mevcut oyunların seçimi Steam’deki binlerce oyunla karşılaştırıldığında daha küçük. Ancak, büyüme için birçok alan var. Discord zaman içinde daha fazla oyun ekleyecektir ve iyileştirme yönü, odaklamanın nicelikten daha fazla kaliteye sahip olduğu anlamına gelir.

Tam Nitro aboneliği artık 10 $/aylık veya 100 $/yıllık mal oluyor ve Super Meat Boy, Psychonauts, Inside ve Limbo gibi indie oyunları da dahil olmak üzere 60’tan fazla oyunun bulunduğu bir kütüphaneye erişebileceksiniz. Discord düzenli olarak daha fazla oyun ekleyecektir. Nitro’nun klasik versiyonu hala mevcut. Bu yüzden ‘bedava’ oyunlar hakkında çok fazla şey umursamıyorsanız, ama yine de GIF avatarları ve global özel emojiler gibi sohbet perksleri istiyorsanız, 5 $/aylık veya 50 $/yıllık abone olabilirsiniz.

En son Discord güncellemesi, kullanıcıların ne sıklıkla mesaj gönderebileceğini ve oyun içi yer paylaşımından doğrudan mesajlar kapatma seçeneğini sınırlandıran yavaş mod da dahil olmak üzere birkaç diğer özelliği de beraberinde getirdi. Uygulama ayrıca artık Discord mağazası aracılığıyla oyunlarınız için bir merkez görevi görmektedir. Evrensel Kütüphane, Steam‘den ve başka yerden satın aldığınız oyunları başlatabilir. Discord’u indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Discord İndir