Disney, “Karayip Korsanları” Filminde Johnny Depp’i Geri Getirmeyi Planlıyor

Disney, “Karayip Korsanları” Filminde Johnny Depp’i Geri Getirmeyi Planlıyor

Olaylı yargı süreci etrafındaki gürültü yatıştı ve büyük stüdyolar yeniden Johnny Depp’e uzandı. WorldofReel portalına atıfta bulunan içeriden Daniel Richtman’ın haberine göre, Disney, Karayip Korsanları serisinin altıncı bölümü üzerinde çalışırken Kaptan Jack Sparrow’un geri dönmesini istiyor.

Daha önce, korsan maceralarının devamı senaryosunun üzerinde Craig Mazin (Chernobyl ve The Last of Us’un yaratıcısı) ve Ted Elliott – Siyah İnci’nin Laneti’nin yazarı – çalışıyordu. Serinin baş yapımcısı Jerry Bruckheimer’a da Depp’in dönüşü umudu var.

Depp’in eski eşi Amber Heard’ün ev içi şiddet iddialarını sunduktan sonra büyük stüdyolar Depp’le çalışmayı reddetti. Üç yıldan fazla süren soruşturma Depp lehine sonuçlandı – jüri, Heard’ü iftira suçunu kabul etti. Ancak o zamana kadar aktör birçok projeden mahrum kaldı. Bu nedenle, Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi, rolünü Mads Mikkelsen’e devretti ve film, bütçesini zor döndürebildi ve Harry Potter serisindeki en başarısız proje oldu.

Yani, Hollywood’daki büyük stüdyo sistemiyle hayal kırıklığına uğramış Depp’in büyük Hollywood’a geri dönmeyi kabul edip etmeyeceği kesin değil. Şimdilik yıldız, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani hakkında bir biyografi filmi olan yönetmenlik projesi üzerinde çalışıyor.