Dolph Lundgren’li Klasik Bilim Kurgu Aksiyon Filmi “Karanlığın Meleği” 4K Formatında Yayınlanıyor

Dolph Lundgren’li Klasik Bilim Kurgu Aksiyon Filmi “Karanlığın Meleği” 4K Formatında Yayınlanıyor

1980’ler ve 1990’lara dönemcinematografide birçok kişinin izleyicileri şaşırtmak için deneysel çalışmalar yaptığı zamanlardı. Bilimkurgu ve gerilim öğeleri içeren film “Dark Angel” da bu dönemde yapılan deneylerden biriydi. Hikayeye göre, polis Jack Caine, federal hapishaneden eroin yüklü bir kasayla kaçan ve suçlarını gizlemek için binayı yıkan uyuşturucu kaçakçılarından oluşan tehlikeli bir çeteyi yok etmeye kararlıdır. Caine, FBI ajanı Arwood Smith ile birlikte soruşturma yaparken, yeni garip izler suç grubunun faaliyetinin daha düşünüldüğü kadar geniş olduğunu ortaya koyuyor ve olay bilimkurgusal bir boyut kazanıyor…

Shout Factory, filmi 9 Temmuz’da bu yaz 4K çözünürlükte piyasaya sürecek. Görsel ve ses kalitesinin yanı sıra izleyiciler, “Dark Angel’i Hatırlarken” setinde yapılan röportajları ve yönetmen Craig R. Baxley ile başrol oyuncuları Dolph Lundgren ve Brian Benben’in katıldığı “Dark Angel’e Dönüş” adlı başka bir röportajı izleme fırsatına sahip olacak.

Aksiyon filminin fragmanı:

YouTube kanalı Old School Style VHS, bu fragmanı geçmiş yüzyılın aksiyon filmlerine “nostaljik bir hava” vermek amacıyla Rusçaya çevirdi: