Doom Geliştiricileri, Xbox Showcase 2024’te Yeni Bir Oyun Tanıtabilirler

Doom Geliştiricileri, Xbox Showcase 2024’te Yeni Bir Oyun Tanıtabilirler

id Software, Quake ve Doom gibi oyun endüstrisinin en ünlü markalarından bazılarının geliştiricisidir. Ve son id oyunu dört yıldan fazla bir süre önce çıktıysa da, şirketin bir sonraki oyunu hakkında daha fazla bilgi almak üzere olabiliriz.

Böylece, güvenilir bir içeriden biri, id Software’in bir sonraki oyununun Xbox’un yaklaşan etkinliğinde gösterilebileceğini tahmin etti. Çok platformlu Microsoft stratejisini doğru bir şekilde öngören endüstrinin en güvenilir içinden biri olan Nate The Hate, bir kullanıcının id Software hakkındaki durumu netleştirmesini istemesine cevap vererek onayladı. Stüdyonun bu yıl duyurulup duyurulmayacağı sorulduğunda, lakonik olarak şöyle cevap verdi:

İşte planlar.

İçeriden hiçbir şey ilginç bir şey söylemedi, ancak Xbox Games Showcase etkinliğinin çok uzakta olmaması göz önüne alındığında, id Software için sahneye çıkmak için harika bir fırsat olacak.

Önemli bir not olarak, id Software’in bir sonraki oyunu, son nesil konsolların avantajlarını tam anlamıyla kullanabilen id Tech 8 motorunu kullanacak. Her durumda, bu söylentileri bir gerçek gibi algılamamak önemlidir, en azından Haziran ayında gerçekleşecek olan Xbox etkinliğinde tam olarak neyin gösterileceğini öğrenene kadar.