Doom İçin Büyük Switch Güncellemesi Geliyor

Doom İçin Büyük Switch Güncellemesi Geliyor

Bethesda, Doom’un Nintendo Switch sürümüne yönelik yeni bir güncelleme yayınladı. Birkaç hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesiyle birlikte, düzeltme ek 1.1.1 ile, birinci seviye oyunculardan biri olarak, hareket kontrolleri için en çok talep edilen seçenekler de dahil olmak üzere birkaç yeni özellik sunuyor.

Güncellemenin ardından oyuncular jiroskop ile Doom oynamaya başladı. Bethesda’nın resmi web sitesinin izniyle, aşağıdaki gifte görebileceğiniz gibi yeni kontrol yöntemi, oyuncuların konsolu tek başına kontrol sopasıyla olduğundan daha hassas bir hale getirmek için konsolu hedefe doğru eğmelerini sağlar. Duyarlılık oyun menüsünden daha da ayarlanabilir.

Yeni güncelleme, hareket kontrollerine ek olarak Doom‘un çok oyunculu moduna bir parti sistemi ekleyerek oyuncuların gruplar oluşturmalarını ve arkadaş listelerindeki gruplarla oynamalarını kolaylaştırıyor. Bethesda, oyunun kutu sanatı ile uyumlu olarak Doom’un Switch simgesini de güncelledi. Son olarak, güncelleme oyunun daha düşük çözünürlüğü olan alanlarda ortalama çözünürlüğü artırıyor ve BFG’yi kullanırken oyunun çökmesine neden olabilecek bir hatayı düzeltiyor.

Aşağıda veya Bethesda‘nın web sitesinde yeni Doom güncellemesinin tam yama notlarını okuyabilirsiniz. Doom, orijinal olarak PS4, Xbox One ve PC için 2016’da piyasaya çıktı ve Nintendo Switch sürümü geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya çıktı.

Doom Nintendo Switch Sürümü 1.1.1 Yama Notları

Yeni Özellikler

Yeni kontrol şeması seçeneği Nintendo Switch’i daha hassas hedeflemek için eğmenizi sağlar

Çok partili oyuncularda arkadaşlarınızla gruplaşmayı ve oynamayı kolaylaştıran yeni parti sistemi eklendi.

Oyun simgesi artık Nintendo Switch için Doom kutucuğuyla eşleşir

İyileştirmeler

Oyunun düşük çözünürlüklü bölgelerinde ortalama çözünürlüğü artırdı

Gerçekleştirilen işlemci optimizasyonları

Geleneksel Çince dil desteği eklendi

Düzeltmeler

BFG’yi kullanırken olası bir kazayla sonuçlanan bir sorunu düzeltti

Oynatılırken ses sorunlarına neden olan bir sorun düzeltildi

Esnek dokuların çok oyunculu oyunda görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi

Oyun menüsünde kontrollerin yanıt vermediği bir hata düzeltildi

Kaynak: 1