Double Dragon Gaiden Yaratıcıları Yeni Bir 2D Bölümü Golden Axe Üzerinde Çalışmak İstedi

Double Dragon Gaiden Yaratıcıları Yeni Bir 2D Bölümü Golden Axe Üzerinde Çalışmak İstedi

Double Dragon Gaiden’i yaratan Secret Base stüdyosu, SEGA için klasik Golden Axe serisinin yeni 2D bölümünü yapma teklifiyle bir sunum hazırlıyordu. Ne yazık ki, yeni 3D Golden Axe duyurusundan sonra proje durdu.

X sitesindeki bir açıklamada Secret Base şirketi, oyunun sunumunu yapmak için resim sanatçısı Pixel Romi’yi (Double Dragon Gaiden, Vesper Ether Saga) işe aldığını söyledi.

Oynanış açısından, yeni Golden Axe’de Double Dragon Gaiden’den daha az düşman olacağı ancak çok daha güçlü olacakları söylendi. Oyuncu, canavarları parçalayarak onları zayıflatmak için doğru zamanda hareketler yapabilirdi. Sonra parçaları satabilir veya ekipman ve büyü için bileşenler olarak kullanabilirdi.

Büyü, AOE (Area Of Effect, yani etki alanı) olacaktı ve tüm ekranı kaplamayacaktı (orijinal Golden Axe’deki gibi), önceki Golden Axe’lere göre daha fazla dikkat çekecekti. Ayrıca, farklı düşmanlar farklı büyülere daha az veya daha fazla direnç gösterecekleri için taktiksel olarak ilginç sonuçlar doğuracaktı.