Dr. Mundo ct, Dr. Mundo Counter, Dr. Mundo Counterları – Dr. Mundo’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Dr. Mundo ct, Dr. Mundo Counter, Dr. Mundo Counterları – Dr. Mundo’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Dr. Mundo Counter

Dr. Mundo Counter

Dr. Mundo counter (Dr. Mundo ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Dr. Mundo Zaun’un Delisi; Son derece çılgınca, pişmanlık duymadan öldürücü ve korkunç derecede mor olan Dr. Mundo, Zaun vatandaşlarının çoğunu özellikle karanlık gecelerde içeride tutan şey. Bu tek heceyle iletişim kuran canavarlığın, hem acı vermekten hem de acı almaktan, başka bir şey istemiyor gibi görünüyor. Devasa et satırını çok hafifmiş gibi kullanan Mundo, genel bir amacı ya da hedefi bulunmayan çılgınca “ameliyatları” için düzinelerce Zaun vatandaşını yakalamak ve işkence etmekle meşguldür. Tahmin edilemez. İstediği yere gider. Ayrıca teknik olarak bir doktor değil.

Öncelikle LoL karakteri Dr. Mundo‘nun yeteneklerini hatırlayalım.

Dr. Mundo Yetenekler

Adrenalin Akışı
Dr. Mundo her saniyede maksimum Sağlığının % 0.3’ünü yeniler.

Mikroplu Satır
Dr. Mundo, satırını fırlatıyor, hedefinin şu anki Sağlık durumunun bir kısmına eşit hasar veriyor ve kısa bir süre için onları yavaşlatıyor. Dr. Mundo başkalarının çektiği acıyı sever, bu yüzden başarılı bir şekilde satırı hedefi bulduğunda Sağlık maliyetinin bir kısmını geri kazanır (son vuruşlarda bu miktar iki katına çıkar).

Alevli Istırap
Dr. Mundo, engelleme etkilerinin süresini azaltmak ve yakındaki düşmanlara sürekli hasar vermek için Sağlığını kullanıyor.

Acısever
Dr. Mundo, eksik sağlığına bağlı olarak bonus saldırı hasarı kazanır ve bir sonraki temel saldırı ek hasar için hedefini vurur. Dr. Mundo her ne zaman büyü hasarına uğradığında ya da sağlık bedelini öderse, pasif olarak büyü direncini arttırır.

Sadizm
Dr. Mundo, Hareket Hızının artması ve Sağlığın İyileşmesi için önemli ölçüde Sağlığının bir bölümünü feda eder.

Dr. Mundo Counterlar’ına (Dr. Mundo ct) bir göz atalım.
Dr. Mundo ct, Dr. Mundo Counter, Dr. Mundo Counterları:

Dr. Mundo’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Dr. Mundo'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Dr. Mundo’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

 Dr. Mundo'ya Karşı Kötü Olan Rakipler