Dragon Age 4 Gelişmeleri, Bioware’in Anthem’den Çoktan Geçtiğini Mi Gösteriyor?

Dragon Age 4 Gelişmeleri, Bioware’in Anthem’den Çoktan Geçtiğini Mi Gösteriyor?

BioWare Anthem’den yola çıkarak sürüm kataloğundaki bir sonraki başlığa bakmaya başlamış gibi görünüyor.

Anthem bu yılın başlarında başlatıldı ve Destiny, The Division ve diğer servis tabanlı looter-shooter’lar gibi oyunlar üstlenmeye başladı, oyun sonunda resmen felakete uğradı.

BioWare’in oyunculara ne olduğu konusunda iletişim eksikliği, sürekli kanamalı oyuncu temeli ve tutarlı lansman sonrası güncelleme olmaması oyunu sarstı ve diğer bir hizmet olarak oyun projeleri kadar popüler değildi.

 

Şimdi, üç kilit personelin zaten oyundan ayrıldığını ve BioWare için sıradakiler üzerinde çalıştığını duyuyoruz.

Kötü haber şu ki, geçtiğimiz ay, Anthem’in perakende satışa sunulmasından sorumlu olan kilit personelin üçünün projelerden ayrıldığı ortaya çıktı.

Yönetici yapımcı Mark Darrah, baş yapımcı Michael Gamble ve baş yönetmen Jonathan Warner oyunun başlamasından bu yana oyundan ayrıldılar.

Anthem bu son saldırıya dayanacak güce sahip mi?

BioWare, kaynakları Dragon Age 4’ün gelişimine kaydırmasına rağmen, Anthem için “%100 taahhüt” verdiğini vurguladı.

Çalışanların yaklaşmakta olan Dragon Age ünitesine olan hareketleri, BioWare’in Michael Gamble ve Chad Robertson’u stüdyonun Anthem‘a olan bağlılığı hakkında yorum yapmaya zorladı.

 

BioWare Live Servis Başkanı Robertson, “%100 Anthem’a bağlı kalmaya devam ediyoruz ve oyunculara üzerinde çalıştığımız yeni içeriği göstermek için sabırsızlanıyoruz. Aşırı fiyatlandırma yapmadığımızdan emin olmak istiyoruz, bu yüzden oyuna ne geldiğine dair güncellemelerimiz tamamlanmaya yakın bir şey olduğunda odaklanacak” diyor.

 

Gamble, Lead Producer, Robertson’nun tweetiyle bağlantılı ve “bu konuda çok fazla (yanlış) spekülasyon var” diye ekledi. Stüdyonun Anthem için verdiği destek ve taahhüt DEĞİŞMEDİ.”

 

Hala Anthem oynuyor musunuz?