Gayming Awards 2025 organizatörleri, aday listesini açıkladı ve BioWare’den Dragon Age: The Veilguard dikkatleri üzerine çekti – oyun, en prestijli kategorilerden biri olan “Yılın Oyunu” da dahil olmak üzere hemen üç kategoride yer alıyor.
Dragon Age: The Veilguard’a ciddi rekabet, her biri ikişer adaylık kazanan Dragon’s Dogma 2 ve The Last of Us Part II Remastered’dan gelecek. Adaylar listesinde ayrıca Life is Strange: Double Exposure, Paper Mario: The Thousand-Year Door, Fear the Spotlight ve Caravan SandWitch gibi oyunlar da favoriler arasında gösteriliyor.
Ödül töreni 8 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleşecek. Bu yılki ödül, büyük AAA projeleri ile bağımsız indie oyunları dahil olmak üzere çeşitlilik açısından dikkat çekiyor.
Gayming Awards 2025’te “Yılın Oyunu” unvanı için adaylar:
– Dragon Age: The Veilguard
– Dragon’s Dogma 2
– Fear the Spotlight
– Life is Strange: Double Exposure
– Paper Mario: The Thousand-Year Door
– The Last of Us Part II Remastered
Daha önce Dragon Age: The Veilguard’ın, Hades ve Baldur’s Gate 3 gibi hit oyunların daha önce kazandığı prestijli Hugo edebiyat ödülüne de aday olduğu bildirilmişti.