Dragon Age: Total War Modu Blights, Gray Wardens ve Yaramaz Büyücüleri Ekliyor

Dragon Age: Total War Modu Blights, Gray Wardens ve Yaramaz Büyücüleri Ekliyor

Total War: Dragon Age

Total War: Dragon Age

Yaklaşan Total War: Three Kingdoms‘ın lansmanına rağmen eski oyunlara, özellikle de Medieval 2‘ye ve çok sayıda total dönüşüm moduna geri dönmenin birçok nedeni var. Total War: Dragon Age, BioWare’in hayal dünyasını büyük strateji boğuşuna dönüştürmek için yapılan en son girişimdir ve şu ana kadar umut verici görünüyor.

Mod ekibinden yeni yapılan bir güncelleme, RPG sürümünde yüzlerce saat geçirdiyseniz, şüphelinin tanıdığını bileceğiniz mücadele haritasını, özellikle de Fereldan’ı gösterir. Benzersiz etkinliklerin, eşyaların ve hatta yüksek bir ejderhanın doğabileceği Andraste Tapınağı ve Flemeth kulübesi gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Bu özel alanlar, ekibin vaat ettiği birçok değişiklikten biridir. Anlaşılan, Medieval 2’nin revizyon tarafından değiştirilmeyecek bir parçası olmayacak. Kahramanlar, büyü ve Blights, Mage-Templar War ve Breach gibi senaryo olaylarının ortaya çıkmasını beklerken oyunu oynayın.

Thedas uluslarından birine komuta edebilmenin yanı sıra, Gray Wardens ve Templar Order gibi hizipler olarak da oynayabileceksiniz. Bu küçük hizipleri oynamak, küçük birim boyutları ve daha yavaş işe alım nedeniyle daha zor olabilir. Fakat aynı zamanda elit ordular ve ortalamadan daha iyi olan normal birimlerle övünürler.

Total War: Dragon Age’in henüz bir çıkış tarihi yok, ancak takım bir buçuk yıl içinde beta yayınlamayı hedefliyor. Bu arada, daha fazla ayrıntı ve ekran görüntüsü için buradan ModDB sayfasına bakabilirsiniz.