“Dragon House” dizisinden Millie Alcock, James Gunn’ın yeni DC evreninde Supergirl olacak.

“Dragon House” dizisinden Millie Alcock, James Gunn’ın yeni DC evreninde Supergirl olacak.

DCU’nun James Gunn ve Peter Safran’ın yeniden başlatılması resmi olarak Süper kızını buldu. Gunn, “Dragon’s House” oyuncusu Millie Alcock’un The Wrap’in bildirdiği üzere pelerin giyeceğini doğruladı ve “DCU’ya hoş geldin, Millie Alcock!” diye yazdı.

Deadline’ın bildirdiğine göre, “Dragon’s House” da Kraliçe Rhaenyra Targaryen’i canlandıran Alcock, rol için olan mücadelede Emilia Jones ve Meg Donnelly’yi geride bıraktı. Henüz bilinmese de, “Superman: Miras” filminde görünecek mi, söylentilere göre, “SuperGirl: Yarının Kadını” filminde başrolü üstlenmeden önce bir DCU filminde görünecek.

Tom King ve Bilquis Evely’nin 2022 çizgi romanına dayanan “SuperGirl: Yarının Kadını” izleyicilerin alışık olduğu süper kıza tamamen farklı bir odaklanarak “tüm bunları geçmiş” bir kadın üzerinde odaklanacak. Filmin senaristi Ana Nogueira olacak.

DCU’nun iddialı yeniden başlatmasına öncülük edecek olan “Superman: Miras” filminin çekimlerine Mart ayında başlanması bekleniyor ve vizyon tarihi 11 Temmuz 2025 olarak belirlendi.