Dragon Quest 11 Ne Zaman Çıkacak?

Dragon Quest 11 Ne Zaman Çıkacak?

Dragon Quest 11

Dragon Quest 11

Square Enix, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age‘in 4 Eylül’den itibaren Batı’da PlayStation 4 ve PC’de (Steam ile) mevcut olacağını açıkladı. Oyun bir süredir Japonya’da satışa sunuldu. Ancak Square Enix, batılılar için daha kolay bir hale getirme deneyimine bir takım oynamalar yaptı.

Bunlar arasında, İngilizce sesli anlatımın yanı sıra, “grafiksel geliştirmeler ve daha sezgisel gezinme” özelliklerine sahip, revizyona tabi bir menü ve kullanıcı arayüzü sistemi de yer alıyor. Bunun üzerine, oyuncuların “güzel manzara, karakter oluşturucuları ve vahşi canavarları detaylı olarak ele almalarını sağlayan birinci şahıs bir kamera modu var.”

Keşfetmeyi biraz daha kolaylaştırmak için, yeni bir çizgi işlevi eklendi, böylece oyuncular artık çevreyi daha hızlı dolaşmak için etrafa yayılabilirler. Son olarak, Dragon Quest veteran (emektar) için ekstra zorluklar sunan zor bir mod olan Draconian Quest var.

Oyunu önceden sipariş eden herkes özel bir PS4 teması ve çeşitli oyun içi DLC öğeleri alır. Bunlar Vest for Success, Seed of Skill ve Uber Agate of Evolution içerir.

Dragon Quest 11, yeni Zone ve Link savaş sistemlerini ve canavarlara binmeyi becerebiliyor. Beklediğiniz gibi, PS4 ve 3DS sürümleri oldukça farklı görünüyor, ancak her ikisi de geleneksel, sıra tabanlı bir savaşa sahip. Nintendo Switch sürümü de eserlerde mevcut ancak henüz bir çıkış tarihi yok.

Kaynak: 1