Dragon’s Dogma 2 için yaklaşık 70GB boş alan gerekecek

Dragon’s Dogma 2 için yaklaşık 70GB boş alan gerekecek

Bu yılın en çok beklenen rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2’nin yayınlanmasına sadece biraz daha az kaldı. Capcom’dan geliştiriciler, oyunlarının becerilerini sadece karakter düzenleyicisi ve özellikleri ile deneyimleme olanağı veren alışılmadık bir oyun demosu yayınladılar. Ancak, bu uygulamanın son güncellemesiyle oyun dosyalarının tam boyutu ortaya çıktı. Xbox konsolları için Dragon’s Dogma 2’nin boyutu 69,95GB olacak.

Oyunun tam boyutunun tüm platformlarda yaklaşık olarak eşit olacağı bildiriliyor, ancak sabit diskin optimizasyon özelliklerinden dolayı farklılık gösterebilir. PS5’teki benzersiz teknoloji göz önüne alındığında, Dragon’s Dogma 2’nin boyutunun bu konsolda biraz daha küçük olması beklenirken, PC için daha fazla yer kaplayacak. Yine de oyuncuların yaklaşık 70 GB’lık disk alanı için hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Oyunun tam boyutuyla birlikte, Xbox konsollarında önceden yükleme de başlatıldı. Resmi olarak 20 Mart’ta başlaması gereken bu durum oldukça garip, ancak dijital mağazanın hata yaparak oyunun indirilmesini planlanandan önce başlattığı anlaşılıyor. Bu da demek oluyor ki, internete spoilerlar yayılmaya başlayabilir.

Dragon’s Dogma 2’nin resmi yayınlanma tarihi 22 Mart olarak planlanmıştır, hem PC hem de konsollar için.