Dragon’s Dogma 2 kampanyasını tamamlamak yaklaşık 37 saat sürecek

Dragon’s Dogma 2 kampanyasını tamamlamak yaklaşık 37 saat sürecek

Dragon’s Dogma 2 için ilk ön incelemeler ortaya çıktı ve Capcom’un rol yapma oyunuyla ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı. Örneğin, kampanyanın yaklaşık 40 saat süreceği ve sadece bir maceranızı kaydetmek için bir yuvanın olduğu gibi, (veya kesin olmak gerekirse 37 saat, HowLongToBeat ‘e göre), ve ayrıca oyunda sadece bir kayıt yuvasının olduğu bilgisi de var.

“Aslında, bu sadece bir kayıt dosyasıdır. Ancak oyun size daha fazla seçenek sunar. Son kaldığınız haneden yüklenme olasılığı vardır, dolayısıyla bu anlamda geri dönüş yapma imkanınız olmayan bir oyun değildir.” Bu durumun arkasındaki nedenler çok basittir: Keşfi cesaretlendirmek istedik, bu da bu konuda çok fazla özgürlük vermekle elde edilenin tam zıttıdır,” dedi serinin ilk oyununda zaten var olan tartışmalı işlevi savunan yönetmen Hideaki Itsuno.

“Sadece kampanyaya odaklanacak oyuncular için, oyun süresi bir önceki oyuna kıyasla çok fazla değişmeyecektir. Her şeyi yapmak isteyenler için, her şeyi gören ve “Oh, bunu yapmak istiyorum, oh, bu ilginç görünüyor” diyenler için uğraştık ve bunun için mümkün olduğunca çok öğe ekledik. Dikkat çekebilecek birçok şey var, bu da oyun zamanını önemli ölçüde artırıyor,” diye ekledi.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için 22 Mart’ta piyasaya sürülecek oyunun tüm hedefleri başarıyla tamamlamak yaklaşık 102 saat sürecektir, HowLongToBeat’e göre.