Dragon’s Dogma 2 Oyun Tasarımcısı Spoilerlara Dikkat Çekiyor ve Demo Sürümün Çıkacağını İşaret Ediyor

Dragon’s Dogma 2 Oyun Tasarımcısı Spoilerlara Dikkat Çekiyor ve Demo Sürümün Çıkacağını İşaret Ediyor

Capcom Şirketi, özel bir etkinlik olan Capcom Highlights etkinliğinin gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu etkinlik kapsamında, 7-11 Mart tarihleri arasında geliştiriciler, gelecek projeleri hakkında günlük olarak haberlerle karşımıza çıkacaklar. Dijital etkinliğin önemli katılımcılarından biri de Dragon’s Dogma 2 olacak ve bu oyun etkinliğin ilk gününde ortaya çıkacak. Oyunun oyun tasarımcısı Hideaki Itsuno’nun belirttiğine göre, oyuncuları sadece yeni bir fragmanın gösterimi beklemiyor, en azından bu da oyunun gelişiminde bir şeyler olduğuna işaret ediyor.

Hideaki Itsuno, sosyal medya hesabında oyuncuları Dragon’s Dogma 2’nin Capcom Highlights etkinliğindeki tanıtımını dikkatlice takip etmeye çağırdı. Geliştiricilerin birkaç hoş sürpriz hazırladığını belirtiyor ki bu da son dönemlerde sıklıkla duyulan ücretsiz oyun demosuna işaret ediyor olabilir. Oyunun demosu 7 Mart’ta çıkabilir ya da en azından o zaman resmi duyuru gerçekleşebilir.

Ayrıca, oyun tasarımcısı oyuncuları Dragon’s Dogma 2’nin hikayesine dair olası ciddi sürpriz spoilere karşı önlem almaları konusunda önceden uyarıda bulundu. Geliştiriciye göre, yakın zamanda bazı eleştirmenlerden erken incelemeler de çıkacak ve oyuncular bu incelemeleri dikkatle incelemeleri gerektiğini çünkü burada ana hikaye üzerine erken dönemeçlerin açıklanabileceğini belirtti.