Dragon’s Dogma 2 oyuncuları, modlar yardımıyla mikro işlemlerden başarıyla kurtuldu

Dragon’s Dogma 2 oyuncuları, modlar yardımıyla mikro işlemlerden başarıyla kurtuldu

Bu yılın en büyük RPG oyunu olan Dragon’s Dogma 2’nin en büyük eleştirilerinden biri performans sorunlarıyla birlikte mikro işlemelerdi. Oyunun çıkışından hemen sonra, oyuncular oyun içi çok kullanışlı ve zor erişilebilen öğeleri satın almak için zorunlu hale getirilen bağışlama sistemini eleştirdi. Neyse ki, bu duruma son veren mod yapımcıları çok kısa sürede bu sistemden tamamen kurtulmayı başardılar.

Oyunun piyasaya sürülmesinden sonraki ilk hafta sonu, bir düzine farklı modifikasyon ortaya çıkardı. Hemen hemen hepsi, mikro işlemlere ihtiyacı ortadan kaldırmaya odaklanmıştı. Oyuncuların kullanabileceği, geliştiricilerin gerçek parayla sunduğu öğeleri doğrudan ekleyen çalışmalar. Oyuncular istedikleri takdirde hızlı seyahat ve yeniden doğma taşları için sınırsız sayıda öğeyi kullanabilirler.

Artık Dragon’s Dogma 2’de nadir öğeler elde etmek için gerekli miktarı kazanmanız yeterli olacak ve bu öğeler her zaman ana şehirdeki tüccar aracılığıyla size sunulacak. Bu modlar sayesinde oyun içi bağış hakkında hiç endişelenmenize gerek kalmayacak, ancak bu ayrıcalık yalnızca PC oyuncuları için geçerlidir. Oyunla ilgili modifikasyonlara sitemizden göz atabilirsiniz.