Dragon’s Dogma 2 Steam’in listelerinde liderlik ediyor.

Dragon’s Dogma 2 Steam’in listelerinde liderlik ediyor.

Dragon’s Dogma 2, Capcom tarafından popüler serinin beklenen devamı, 2012 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için piyasaya sürülen orijinal oyunun yerini alacak. Zamanla kült statü kazandı ve yeni bir franchise hiti için potansiyelini gösterdi. Resmi çıkışa birkaç hafta kala olmasına rağmen Dragon’s Dogma 2 şimdiden büyük ilgi görüyor ve Steam satış listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Şirket, çıkış öncesi oynanış hakkında fragmanlar ve bilgiler sunarak aktif bir şekilde tanıttı.

Steam listelerine baktığımızda, oyuncuların bu oyunu ne kadar beklediğini görebiliriz. Oyunun çıkışına üç hafta kala bile Dragon’s Dogma 2 satış rekorları listesine girmiş durumda. Yazıldığı sırada oyun dokuzuncu sırada yer alıyor, henüz piyasaya sürülmese de.

Dragon’s Dogma 2 şimdiden diğer popüler oyunların önüne geçiyor, Palworld, Enshrouded ve Call of Duty gibi. Çıkışa yaklaşırken, Dragon’s Dogma 2’nin Steam satış listelerinde birinci sırayı alması ve uzun süre bu konumda kalması olasılığı yüksek.