Dragon’s Dogma 2’de görev tahtaları ve işaretleyiciler olmayacak.

Dragon’s Dogma 2’de görev tahtaları ve işaretleyiciler olmayacak.

Capcom, oyuncuların Dragon’s Dogma 2 dünyasına derinden daldırılmasını sağlamak için hızlı seyahat kısıtlamalarından da anlaşılacağı gibi çok şey yapıyor. Buna ek olarak, oyunun orijinalinden farklı olarak görev panolarının bulunmadığı ve bunun doğrulandığıda eklenmiş.

IGN’in aksiyon-tipi RPG final incelemesine göre, NPC’lerin görevler hakkında sizi bilgilendiren işaretleyicileri dahi göremeyeceksiniz. Bunun yerine, onlar eğer bir şey çıkarsa size gelecekler. Haritadaki ilgi noktalarını gösteren simgeler bile minimum düzeyde. Ayrıca, işaretçiler sizi keşfedilmesi gereken yollar gibi ilginç şeyler hakkında bilgilendirecekler.

Eğer başka bir oyuncuya ait bir işaretçiyi kullanıyorsanız ve o zaten görevle ilgili bilgi sahibi ise, sizi göreve götürmesine izin verebilirsiniz. Bu, dünyayı keşfetmeye teşvik eden ve gelen her şeyi kabul etmeye yönlendiren heyecan verici bir keşif yaklaşımıdır (oyun direktörü Hideaki Itsuno, birçok yan içerik vaat ediyor). Ayrıca, tek kayıt yuvasının ağırlığını daha da fazla hissedeceksiniz.

Dragon’s Dogma 2, 22 Mart’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.