Dragon’s Dogma 2’nin bir patronla birlikte demovaryantı Cuma günü yayınlanacak

Dragon’s Dogma 2’nin bir patronla birlikte demovaryantı Cuma günü yayınlanacak

Steam dijital mağazasında kısa bir süre önce Dragon’s Dogma 2’nin yaklaşan deneme sürümüne dair ipuçları bulundu. Resmi olarak geliştiriciler henüz ücretsiz bir oyun sürümü veya demo sürümünün piyasaya sürülmesiyle ilgili bir duyuru yapmadılar, ancak çevrimiçi ortamda birçok içeriden kişi bu yakında gerçekleşeceğini iddia ediyor. Son söylentilere göre, rol yapma oyununun demosu bu hafta PC, PS5 ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek.

Dragon’s Dogma 2 deneme sürümüyle ilgili güncel haberleri paylaşan bir içeriden kişi ignusthewise adıyla paylaştı. Bu kullanıcının henüz büyük sızıntılar olmamış olsa da Capcom’un planlarını bildiği iddia ediliyor. İçeriden kişiye göre, geliştiriciler Resident Evil’dan bir strateji kullanmayı planlıyor ve oyuncuların oyunun resmi çıkışından önce başlangıçtaki küçük bir bölümü denemesine izin vermeyi planlıyorlar.

Dragon’s Dogma 2’nin deneme sürümü Resident Evil 4 Chainsaw Demo’nun deneme sürümünü çok hatırlatacak. Oyuncular, oyundaki erken aşamalardan birini tamamlama fırsatına sahip olacak ve sonunda bir patronla savaşmaları gerekecek. İçeriden bilgilere göre, demo sürümü süre açısından sınırlı olmayacak, ancak çok büyük olmayacak.

Dragon’s Dogma 2, PC ve oyun konsolları için 22 Mart’ta piyasaya çıkıyor.