Dragon’s Dogma 2’nin muhteşem açık dünyasını Griffin üzerinde keşfetmek mümkün

Dragon’s Dogma 2’nin muhteşem açık dünyasını Griffin üzerinde keşfetmek mümkün


Dragon’s Dogma 2 rol yapma oyununun çıkışına yaklaşırken, Capcom stüdyosundaki geliştiriciler yavaş yavaş açık dünya özellikleri hakkında bizi bilgilendirmeye başlıyor. Artık geleneksel navigasyon sistemi, hızlı seyahat ve açık hedef göstergelerinden vazgeçeceklerini biliyoruz. Oyuncuların çevreyi kendi başlarına keşfetmeleri gerekecek ve bu konuda size Gryphon yardımcı olabilir, çünkü Dragon’s Dogma 2’de üstüne binme şansınız olacak.

Oyun geliştiricilerinin belirttiği gibi, Gryphon, oyuncu ekibi için birçok güçlü rakipten biri olacak. Sıradan bir binicilik hayvanı gibi onu evcilleştiremez veya sürülemezsiniz, ancak onu üstüne çıkarabilme yöntemi vardır. Dragon’s Dogma 2’nin benzersiz savaş mekaniği sayesinde, herhangi bir düşmana tırmanabilme yeteneği sayesinde Gryphon’un üzerine çıkabilirsiniz. Canavar, sizi öldürmenizi beklemeyecek ve hemen havalanacak ve sizi atmaya çalışacaktır. Karakteriniz yeterince dayanıklıysa, Gryphon üzerinde tutunabilir ve kuş bakışı yükseklikten çevreyi keşfetmek için kullanabilirsiniz.

Gryphon’u rahat bir ulaşım aracı olarak adlandırmak zor olabilir. Ancak, açık dünyayı keşfetme konusunda birçok fırsat sunar. Oyuncular, yaratığın üstünde yeterince uzun süre kalırlarsa, önemli birçok şeyin bulunduğu yuvaya ulaşma şansı elde edebilir.

Hatırlatmak gerekirse, oyunun yapımcıları daha önce evrensel bir sınıfın oynanış özelliklerine sahip bir fragman paylaşmışlardı.

Dragon’s Dogma 2’nin çıkış tarihi 22 Mart olarak planlanmıştır ve PC ve konsollarda piyasaya sürülecektir.