Draugen, Yakın Zamanda Konsollarda da Oynanabilir Hale Gelecek

Draugen, Yakın Zamanda Konsollarda da Oynanabilir Hale Gelecek

   Geçtiğimiz senelerde piyasaya sürülen ve oyuncuların büyük beğenisi kazanan Dreamfall Chapters’in geliştirici ve yayıncısı olan Red Thread Games’in oyunu Draugen, yakın zamanda konsollarda da oynanabilir hale gelecek. Draugen, geçtiğimiz yılın Mayıs ayından Steam üzerinden bilgisayar platformu oyuncularının beğenisine sunulmuştu. Yakın zamanda ise oyuncular konsollarda da oynayabilecek.

    Oyun hikayesi ve mekanikleriyle oyuncuları fikir ayrılığına düşüren macera türündeki oyun, fiyatıyla da oyuncuları memnun etmişti. 32.00 TL gibi çok uygun bir etiket fiyatıyla satışa sunulan oyun, Steam üzerinde oyuncuları da ikiye böldü. Oyunu oynayanların bir kısmı karışık olarak diğer kısmı ise çoğunlukla olumlu olarak değerlendirme yapmış durumda. Oyuncuları 1920’li yıllara götürerek farklı farklı maceraların içine sürükleyen birinci şahış türündeki oyun yakın zaman da konsollarda da oynanabilir hale gelecek.

     PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için duyurulan oyun ilk olarak PC platformu için yayınlanmıştı. Uzun zamandır PC platformu oyuncuları tarafından oynanabilen oyun, bugün Gematsu tarafından yapılan haberle artık Playstation 4 ve Xbox One platformlarında da oynanabilir hale geleceği açıklandı. Gematsu tarafından yapılan habere oyun 21 Şubat’ta konsollar için yayınlanacak.

Draugen teaser trailer