Dreams Çok Yakında Ücretsiz PSVR Güncellemesini Alacak

Dreams Çok Yakında Ücretsiz PSVR Güncellemesini Alacak

Geliştiriciliğini Media Molecule'nin yaptığı PlayStation 4'e özel oyun ve sanat oluşturma aracı olan Dreams, yakında geliştirilen oyunları VR ile uyumlu hale getirecek önemli ve büyük bir güncelleme alacak. 22 Temmuz 2020 tarihinde ücretsiz olarak yayınlanacak güncelleme, kullanıcıların VR deneyimleri oluşturmasına olanak tanıyan yeni araçlar ekleyecek.

PlayStation Blogunda ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, güncelleme VR oluşturma için yeni araçlar ve kitler içerecek. Aynı zamanda VR uyumlu içerikler hazırlama ile ilgili kontrolleri tanımanıza yardımcı olacak detaylar bulunacak. 

Aşağıdaki fragman, oynayabileceğiniz bazı deneyim türlerini gösteriyor.

PlayStation Move denetleyicilerini kullanıyorsanız, VR'de heykel yapmak size oldukça gerçekçi bir deneyim suancaktır. Kulaklıklı mikrofon setine sahip olmasanız bile VR'de oynanabilecek oyunlar da oluşturabileceksiniz, çünkü Oluşturma Moduna yeni araçlar eklenecek. İçerik oluşturucular oyunlarının VR'de oynatılabilir olup olmadığını kontrol edebilecekler.

Media Molecule ayrıca, içeriklerin gerçek anlamda VR'de iyi çalışıp çalışmadığını göstermek için eğlenceli deneyimler sunan oyunlarun yanı sıra, “rahatlık oranı” sağlama yeteneğine yardımcı olmak için çok sayıda yeni erişebilirlik özelliği ekliyor.

22 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan güncelleme, lansmanından bu yana en önemli değişiklik olacak.