“Droga Kenarındaki Ev” eleştirmenlerden iyi notlar aldı; Yönetmen Doug Liman nihayet film galasına katıldı

“Droga Kenarındaki Ev” eleştirmenlerden iyi notlar aldı; Yönetmen Doug Liman nihayet film galasına katıldı

Geçtiğimiz SXSW film festivalinde The Road House filmi, Amazon MGM stüdyosundan, Jake Gyllenhaal ve Conor McGregor ile birlikte başrollerde gösterildi. Yaklaşan film, Patrick Swayze ile başrolde olan 1989 yapımı aynı adlı filmin yeniden düşünülmesidir.

Yönetmen Doug Liman , önceden filmin tanıtım şirketini boykot etmeyi planlıyordu çünkü sinema gösteriminin iptal edilerek Prime Video akış hizmetinde gösterime sunulmasını iddia edilmişti, ancak nihayetinde filmin galasına katıldı.

Gala sonrasında salonda büyük alkışlar koptuğu bildirildi. Eleştirmenler filmi beğendi: Metacriticte film 68 puan aldı, Rotten Tomatoeste %72, oldukça iyi bir sonuç olarak değerlendirildi.

“Yeni The Road House filmine kuşkuyla yaklaştım. Yeni versiyonun eski versiyonu değiştirmeye çalışmadığını görebiliriz. Ancak bu, The Road House franchise’ının bir parçası olarak kendini gösteren, böyle bir filmin nasıl olması gerektiğine dair ruhu yansıtan saygın bir yapımdır.” – Uproxx

The Road House, öncülünün würdige fortsetzungudur. Daha iyisi değil, hatta oldukça benzer bile değil, sadece 80’lerin birçok büyük prodüksiyonunda olduğu gibi, hatırlamaktan keyif aldığımız o bilinçsiz aptallığı içeriyor.” – IndieWire

The Road House filminin galası 21 Mart’ta Prime Video akış hizmetinde gerçekleşecek.