Dying Light 2 için büyük bir güncelleme silahın çıkışıyla yayınlandı.

Dying Light 2 için büyük bir güncelleme silahın çıkışıyla yayınlandı.

Techland, Dying Light 2 için 1.15 güncellemesini yayınladı. Bu, şu ana kadar stüdyo tarafından yapılan “en iddialı güncelleme” olarak adlandırdığı oyun için büyük bir güncelleme.

Oyun içinde silahlar artık bulunacak. 7 Mart’a kadar oyuna giren herhangi bir oyuncu, cephaneliğinden Harran tabancasını ücretsiz alabilecek. Eğer hikayeyi takip etmek ve silahlarla ilgili daha fazla hediye kazanmak istiyorsanız, sadece “Kayıp Cephane” görevini yaparak Jay ve The Observer ile tanışın ve Villador’e nasıl geri döndüklerini öğrenin. Geliştiriciler dört farklı silah türü hazırladı (her biri kendi benzersiz mermi türüne sahip):

  • Tabancalar. Bir şeyler ters giderse, güvenilir kişisel silahınız durumu kurtarabilir. Bu ana ateşli silahınızdır;
  • Makineli tabancalar – yüksek ateş gücü ve güç, yakın dövüşte avantaj elde etmek için geri tepmeyi kullanın;
  • Tüfekler – hassasiyet ve gücün mükemmel birleşimi;
  • Tüfekler – yakın mesafede ölümcül, kalabalığı kontrol etmenin vazgeçilmez aracı.

Yeni bir Ajan ile itibar puanınızı artırın ve başka bir ateşli silaha erişim kazanın (Daha fazlası için “Hayatta Kalma Görevleri” bölümünde okuyun). Güçlü olsalar da, Villador’da hala nadirdirler – cephane ağaçlarda yetişmez (ancak dünyanın her yerine yayılmış birkaç mermi bulabilirsiniz, konvoylarda dikkatlice arayın), bu yüzden akıllı davranmalı ve ne zaman silahla hazır olmanız gerektiğini anlamalısınız.

Yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz: link.