Dying Light 2 İçin Büyük Bir Yama Geliyor

Dying Light 2 İçin Büyük Bir Yama Geliyor

Techland tarafından geliştirilen; Techland ve Square Enix tarafından 4 Şubat 2022'de yayınlanan bir açık dünya birinci şahıs zombi-kıyamet temalı aksiyon rol yapma oyunu olan Dying Light 2, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya sürüldü. 

2022'nin merakla beklenen oyunları arasında ilk sıralarda yer alan Dying Light 2'yi deneyimleyen oyunseverler oyun ile ilgili birkaç sorunun göze çarptığını gördüler. Bunun üzerine sorunları sosyal medyalarda söyleyen insanlar geliştirici şirketin bu sorunları bir an önce düzeltilmesini istedi. Dying Light 2'nin geliştirici firması Techland, geçtiğimiz saatlerde sorunların bütük bir kısmının düzeltilmesi için yamanın çok yakın bir tarihte yayınlanacağını açıkladı. 

Düzeltilmeyi bekleyen sorunlar ve de hikaye ile ilgili aksaklıklar Dying Light 2'nin inceleme puanlarını karmakarışık hale getirdi. Oyunseverlerin birçoğu belli sorunları göstererek oyunu eleştiri yağmuruna tutsa da azımsanmayacak kadar oyunseverde oyunu oldukça beğendiklerini ifade etti. 

Techland, Twitter'da Dying Light 2 yolunda yaklaşan yamanın duyurusunu tweetledi.  Görünüşe göre düzeltme, oyunculardan gelen şikayetler listesinin en başında yer alan ragdoll fiziği de dahil olmak üzere bir dizi farklı sorunu çözecek. Ekip ayrıca oyunun kullanıcı arayüzünün yanı sıra ölüm döngüsü üzerinde de çalışacak.

Dying Light 2 yamasının tweet'te yer almayan başka bir sorun ise siğer platformlara yamanın ne zaman geleceği idi. Bunun üzerine geliştirici ekip  güncellemenin PC'nin yanı sıra PlayStation ve Xbox Konsolları için de geleceğini açıkça belirtti. Yama öncelikle PC platformuna da sonra ise PlayStation ve Xbox Konsolları için geleceğini söyleyebiliriz.